Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség volt ezért szakítani? 18L
Ha nem szeretted, akkor jól tetted, érthető, ha más tapasztalatra is vágysz, nem vagy ezért ri-banc, ne figyelj erre a sok irigy századforduló előtti aggyal rendelkező himsovinisztára.
Szerintem beijedtél, hogy mi van, ha ő lesz az első és az utolsó is.
Nem értelek. Mihez kell más tapasztalat? Ha van egy jól működő párkapcsolat, akkor miért kell szakítani?
Azt hiszed, hogy ha több pénisz jár benned, akkor tapasztaltabb leszel? :)
"Szerintem beijedtél, hogy mi van, ha ő lesz az első és az utolsó is"
Miért, ez olyan félelmetes dolog? Ha szeretek valakit, akkor nem vagyok kíváncsi másokra.
Én úgy voltam az első párkapcsolatommal 20 évesen, hogy azért választottam őt, hogy együtt maradjunk, és kész. Nem éreztem magamat kevesebbnek azoknál, akiknek több párkapcsolata volt.
Hogy végül szétváltunk, annak oka volt, de 12 évig voltunk együtt.
Most a második párkapcsolatomban élek, 3 éve, összeházasodtunk.
Szentnek tartasz?
Szerinted jobb ember az, aki több emberrel van együtt? Az pedig csak egy őskövület lehet, aki nem kívánja váltogatni a partnereit, ha rájuk un?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!