Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Soha nem leszek szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem leszek szerelmes?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy azért e, mert még fiatal vagyok, de mindig csak olyanokról érzem, hogy szeretem, akivel tudom, hogy semmi nem lesz köztünk. Mindenféle idiótáról éreztem már így, úgy, hogy nem is voltak okosak, helyesek, kedvesek. Például most is próbálkozik nálam valaki, akit hogyha nem érdekelnék tudom, hogy engem érdekelne. És teljesen rosszul vagyok már a gondolatra is, hogy elhívott valahova, és máris csak azon kattog az agyam,hogy hogyan mondjam le. Ez azért van, mert még nem állok készen erre, vagy mindig ilyen leszek? 14/l

2014. aug. 23. 12:58
 1/2 anonim válasza:
14 évesen még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra,persze ha érettebb vagy a korodnál akkor hajrá,de a korban hozzád illő fiúk még nem állnak készen egy ilyenfajta kapcsolatra, inkább csak próbálgatják magukat,de az biztos,hogy nem szerelmesek, és szerintem te se vagy szerelmes, csak azt hiszed,mert vagy nagyon vágysz egy kapcsolatra vagy egyszerűen csak romantikusabb fajta vagy. Ezt neked kell tudnod, de nehogy azt hidd,hogy mindig ilyen leszel,mert az nagy hülyeség lenne. Csak ki kell várnod a nagy szerelmet,mert, hát végül is valahol a földön van már :)
2014. aug. 23. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!(:
2014. aug. 23. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!