Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostantól csak a pénzt fogom nézni egy férfinál, nem pedig azt hogy szerelmes legyek belé. Igazam van?
Csak egy hiba van az érvelésedben. A pénz nem tesz boldoggá. Örömet azt okozhat, de végül az ember ott áll mögötte üresen. Boldoggá csak a szeretet/szerelem, az érzelmek tudnak tenni.
Ha a szerelemben nem hiszel, higgy a szeretetben és a barátságban.
Aki azt mondja, h nem számít a pénz, az képmutató. Pláne bizonyos kor felett...
De ne feledjük, h a pénz az eszköz... jön meg megy... ez egy nagyon bizonytalan alapja egy kapcsolatnak...
Én inkább úgy vagyok vele, h igyekszem megteremteni azt, h jól éljek... aztán ha jön egy pasi az a fontos, h szeressük egymást, és jól kijöjjünk...
Nem akarok lehúzni senkit, de azt sem akarom, h valaki az én hátamon éljen. Viszont egy párkapcsolatban az is benne van, ha a másik bajba kerül, értem itt anyagilag, tudjunk neki segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!