Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostantól csak a pénzt fogom nézni egy férfinál, nem pedig azt hogy szerelmes legyek belé. Igazam van?
A remény hal meg utoljára. Én csalódtam a nőkben (jópár kapcsolat után úgy éreztem, hogy mind életképtelen hisztis önző apuci szeme fénye vagy mártírképzőt végzett köszönömnem) mostani barátnőm meg a férfiakban (férje vált el tőle pár év után miután kiderült, hogy egy ideje csalta és barátnőmnek nem fért volna bele, hogy oda is költözzön az új buksza).
Véletlenül találkoztunk, az elején egyáson töltöttük ki a haragunkat. Ő kezdetben úgy állt hozzá, hogy innentól minden férfit csak kihasznál majd, mert az olyan nőket (sárkányokat) nem hagyják el. Én meg nem akartam többé túl sok érzelmet keverni egy kapcsolatba, csak jólérezni magam.
Aztán rájöttünk, hogy belül mindketten ugyanolyan rózsaszínben szeretnénk látni a világot, csak akikkel eddig együtt voltunk, azok elrontottak.
Nagyon szeretjük egymást és tűzbe mennénk a másikért. Ezt az érzést nem tudod megvenni.
Nálam egyszer egy pasi bejátszotta, hogy velem fizetettet volna mindent..egyet értek a meggyőződéseddel, de aki nem érdemli meg azt ne bántsd!
22L
ui. NEM csak a nők csinálják azt, hogy a pénzt nézik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!