Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem leszek szerelmes?
Empátia bennem sincsen.
De szerintem ez nem arról szól. Mi az, hogy idegesít ? Senki sem tökéletes ezt kell a fejedbe vésned, és az apró hibákon nem problémázni. De fejtsd ki inkább mit takar ez --->"minden hibája idegesít".
Szerintem ezek, hogy hogy öltözik és társai elég felületes dolgok. Nem hinném, hogy itt szerelemről lenne szó. Próbálj meg ne csak a külsőségek alapján párt találni, mert mindig ez lesz.
Keress valakit, akivel nagyon jókat tudsz beszélgetni, akit érdekel hogy mi van veled, megért és támogat, ha szükséged van rá.
Ha megtalálod, nem fog érdekelni, hogy hogy is áll rajta az az ing, vagy épp milyen a frizurája.
Szerintem #6 arra gondol hogy elfásulsz a sok párkapcsolattól.
Volt már, hogy küzdened kellett egy srácért? úgy értem, akár heteken-hónapokon keresztül várni rá, szép lassan elcsavarni a fejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!