Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan nyűgözzem le a kedvesemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Danidani111111 kérdése:

Hogyan nyűgözzem le a kedvesemet?

Figyelt kérdés
A lényege az, hogy van egy barátnőm, akit végtelenül szeretek és bármit megadnék neki. Szeretnék tippeket arról mit hogyan csináljak, mit érné meg igazán venni, mivel tudnám meglepni, illetve az úriember stílus mélyebb ágairól is szívesen hallanék pár dolgot. 17 éves vagyok, a barátnőm pedig inkább az a visszahúzódó stílus és olyan tippeket szeretnék amik nem éjszakába nyúlóak ( gondolom érthető ). Merészebb/ viccesebb dolgokról is szívesen hallanék :-)

2014. aug. 23. 03:26
 1/6 anonim ***** válasza:

ajándékozd meg egy orgazmussal és nyert ügyed lesz.

ágyba reggelit csinál meg mindent amit csak akarsz.

2014. aug. 23. 03:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Barátom ez mindennapos, én valami "szexen kívülire" gondoltam. Mellesleg azért írtam azt, hogy "ne legyen éjszakába nyúló, mert ök falun élnek és még egy évig a szülei régimódi fegyelmezése alatt él. :-)
2014. aug. 23. 03:40
 3/6 anonim ***** válasza:

főzz neki valami finomat, vidd el valami szép helyre, állatkertbe(bár oda inkább kisebb korban mennek), hívd meg magadhoz, és rakosgasd tele alakást gyertyákkal,ilyesmik...

légy kreatív:)

2014. aug. 23. 04:13
 4/6 A kérdező kommentje:
A gyertyás dolgot már rengetegszer megcsináltam. Igazából a részletek érdekelnek, minden kis mozzanat, amivel már ha kicsit is, de látszódik, hogy odafigyelek rá. Példának okáért az illemtanból: vacsoránál ő ül le előbb, magabiztosságot sugároz, ha én rendelek előbb szóval ilyesmik :-D Vagy valami olyat konkrétum, ami teljesen eltér a mindennapi szerelmesektől.
2014. aug. 23. 04:41
 5/6 anonim ***** válasza:
szord tele a lakást rózsa szirmokkal ha van erkélyetek akkor és ha elég nagy akkor rendezz be oda egy asztalt és gyertya fényes vacsorával lepd meg főzd neki a kedvencét
2014. aug. 23. 09:15
 6/6 anonim válasza:
Vegyél neki egy magassarkút attól több önbizalma lesz és ha nem szokott hordani akkor mondd neki hogy szeretnéd hogy hordja és hogy boldoggá tenne vele,és vegyél neki csokit,kedvenc virágát
2014. aug. 25. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!