Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyi idősen már vágyom egy kapcsolatra és a szerelemre? 14/L
Figyelt kérdés
A környezetemben sok embernek van párkapcsolata,és ez felébresztette bennem ezt a vágyat.Ha meghallok egy szerelmes számot,azt érzem,milyen jó lenne egy fiú,akivel imádhatjuk egymást,mennyi szép emlékünk lenne... :(
Mit gondoltok?
(Csak élőbe ismerkedem,úgyhogy légyszi ne írjatok ilyen ismerkedős üziket!)
2014. aug. 21. 12:11
11/12 anonim válasza:
Pacsit! :D Azt hittem csak egyedül érzek így, de ezek szerint nem..:/ :))
12/12 anonim válasza:
Én már ovi óta csak szerelmes vagyok. 17 éves lányként már jobb persze, de 14 évesen is mindig szerelmes voltam és irigykedtem az utcàn sétáló párok után. Sosem hittem, hogy ez baj volna, te se tedd. Az a rossz ha valaki huszon évesen is érzelmi analfa béta...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!