Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen pocsék érzés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen pocsék érzés a magány?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve.

Kint vagyok egy rendezvényen-természetesen egyedül...

26 éves vagyok, és most a rengeteg ember között borzasztó magányosnak érzem magam.

Talán ilyen pocsékul már nem is emlékszem, hogy mikor voltam...

20 perce jöttem ki a tüzijáték miatt, és mindenhol párok, fogják egymás kezét.

Aki után epekedek, szintén otthon ül, egyedül.

Félek a visszautasításától.

A nős férfi pedig, aki éppen válófélben van, és utánam teper, természetesen a gyerekeivel van.

Ha elválik, akkor megpróbálom vele.

Olyan rossz egyedül...

2014. aug. 20. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem, engem megnyugtat.
2014. aug. 20. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori kérdéseken nem vagy egyedül, ez egy nagy család, aminek a tagjai szidják egymást. :D
2014. aug. 20. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs baratnom 19 évesen en beletorodtem :(
2014. aug. 20. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is egyedül vagyok és magányos! Nem találok olyan nőt aki meg szeretne ismerni.
2014. aug. 20. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
lehet tompítani. bizonyos fokig. cimborákkal hülyülés,sörözés vagy kockulás, esetleg olvasás. csak az a gond, hogy mikor már beleunsz az említett tevékenységekbe, és a haverok se érnek rá, akkor elég rossz tud lenni ^^. legalábbis én így vagyok vele
2014. aug. 20. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Hihetetlen szar érzés...

Mindenhol szerelmesek,hogy mégszarabbul érezze magát az ember.Az 17 éve alatt se egy szeretleket vagy hiányzolt nem kaptam és kezd elegem lenni az egészből.Türelmes ember vagyok de kezd kikezdeni a dolog.Probállok kitörni,barátnőt keresni de az a jó pár nem válasz mégjobban taszit a mélybe...

2014. aug. 20. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Több, mint 6 évig voltam együtt egy sráccal. Nem rég mentünk szét. IMÁDOM A SZABADSÁGOT! Komolyan, nincs ennél felemelőbb érzés a világon... Nem azzal van a baj, ha valaki egyedül van, hanem azzal, hogy rosszul fogja ezt fel. Hidd el, ha igazán boldognak látnak mások, csak úgy ragadnak az emberre.

Pl. Nekem is és barátnőmnek is most ment tönkre a párkapcsolata... Mindketten átlagosan nézünk ki. Én boldog vagyok - ragadnak is a srácok... Ő csak sírsírsír... sajnáltatja magát- mindenki menekül előle. Pedig egyáltalán nem vagyok jobb nála.

2014. aug. 20. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Annyira ismerős. Hiába a sok ember hiszen idegenek. Mindenki vágyis arra, hogy ne legyen mindig egyedül. Nyugi, lesz majd jobb is, fel a fejjel!:)
2014. aug. 20. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!