Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magány érzés elnyomása?

Figyelt kérdés

2012.január óta nem volt semmilyen kapcsolatom se ( barátnő ), nagyon gyakran rám jön " érzelmi hullám " hogy miért vagyok egyedül meg kínzó , fájdalmas érzés , szenvedés , mintha büntetnének az érzelmeim a magány miatt , néha rosszul vagyok már tőle.

Hogyan lehetne elnyomni ezt az érzést , hogy ne érezzek olyasmit hogy barátnőm legyen, szóval teljesen elnyomni az érzelmeket ? ( Próbálom zene hallgatással és számítógépes játékokkal elnyomni , valamennyire megy átmenetileg segit, de aztán megint csak szenvedek érzelmileg ettől, )

Azért akarom mert nagyon ronda vagyok , lányok levegőnek néznek és senki se kíváncsi rám , és mindenki elutasít.

23 / F

2013. júl. 19. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézzél Trónok harcát, nekem az segít. 21L
2013. júl. 19. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Találj valami olyan hobbit ami lefoglal, sportolj vagy bármit, ami miatt kevesebb időd lesz erre gondolni. Ne vedd ennyire komolyan ezt az egészet hanem inkább lazán, hogy majd csak előbb utóbb jön egy csaj addig meg élvezd az életet és használd ki a szabadidődet.
2013. júl. 19. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
egy kreatív alkotó hobbi kéne vagy önkéntes segítő munka neked. Engem ezek tettek helyre nagyon.
2013. júl. 19. 19:08
 4/6 Tyler913 ***** válasza:

Úgy látszik,túl sokat gondolsz arra,hogy márpedig Neked nő kell,különben lúzer vagy. Igyekezz azt elfogadtatni magaddal,hogy nem a nő meglététől függ az önbizalmad,önbecsülésed.

Emellett,ahogy írták,egy jó hobbi sokat segíthet. Igyekezz olyan dolgot találni,amellyel nemcsak az időt ütöd el,de értékesebb emberré is tesz. Például: építsd a tested,tanulj nyelveket,tanulj főzni,olvass,művelődj.

Ne elnyomni akard a magány érzését,hanem nézz szembe vele,és tanulj meg egyedülállóként is boldog lenni,elégedetten önmagaddal.

Egyébként ez esetben a nőket is vonzani fogod :)

2013. júl. 19. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban barátom. Engem is nagyon kínoz a magány :( De nálam ez így hullámokban szokott jönni, ha túlteszem magam rajta akkor hónapokig elvagyok, aztán megint rámtör és akkor pár hétig majdnem beleőrülök. Most épp ez van, megint... Sajnos a pártalálás nekem nem megy, valószínű azért mert túl nagyok az igényeim, de hát ezen sajnos nem tudok változtatni. 25f
2013. júl. 19. 21:25
 6/6 anonim válasza:
Munka,barátok, filmezés, kondi stb.
2013. júl. 19. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!