Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magány érzés elnyomása?
2012.január óta nem volt semmilyen kapcsolatom se ( barátnő ), nagyon gyakran rám jön " érzelmi hullám " hogy miért vagyok egyedül meg kínzó , fájdalmas érzés , szenvedés , mintha büntetnének az érzelmeim a magány miatt , néha rosszul vagyok már tőle.
Hogyan lehetne elnyomni ezt az érzést , hogy ne érezzek olyasmit hogy barátnőm legyen, szóval teljesen elnyomni az érzelmeket ? ( Próbálom zene hallgatással és számítógépes játékokkal elnyomni , valamennyire megy átmenetileg segit, de aztán megint csak szenvedek érzelmileg ettől, )
Azért akarom mert nagyon ronda vagyok , lányok levegőnek néznek és senki se kíváncsi rám , és mindenki elutasít.
23 / F
Úgy látszik,túl sokat gondolsz arra,hogy márpedig Neked nő kell,különben lúzer vagy. Igyekezz azt elfogadtatni magaddal,hogy nem a nő meglététől függ az önbizalmad,önbecsülésed.
Emellett,ahogy írták,egy jó hobbi sokat segíthet. Igyekezz olyan dolgot találni,amellyel nemcsak az időt ütöd el,de értékesebb emberré is tesz. Például: építsd a tested,tanulj nyelveket,tanulj főzni,olvass,művelődj.
Ne elnyomni akard a magány érzését,hanem nézz szembe vele,és tanulj meg egyedülállóként is boldog lenni,elégedetten önmagaddal.
Egyébként ez esetben a nőket is vonzani fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!