Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan van, hogy pár hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan van, hogy pár hónap után kihűlt a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

A párommal már 3 éve ismerjük egymást, de amikor megismerkedtünk, még mindkettőnknek volt párkapcsolata és nem is úgy tekintettünk egymásra, mint férfi-nő kapcsolat, hanem barátság alakult ki közöttünk, ha baj volt mindig egymáshoz fordultunk, mert tudtuk, hogy számíthatunk a másikra. Tavaly nyáron megromlott mindkettőnk párkapcsolata, és októberben összejöttünk, meg olyannyira vágytunk már egymásra, hogy napi 2-3 szeretkezés is belefért ezt követően majdnem minden nap. Szinte mindenhol egymásnak estünk, extrémebb helyeken is csináltuk meg úgy tényleg sok helyen, folyamatosan egymást akartuk. Most pedig valahogy úgy érzem, hogy lehet kicsit sok volt, és csak amolyan érzelmi fellángolás és testi vonzódás volt iránta. Mintha kicsit alább hagyott volna ez az egész...szerintetek mit lehetne tenni annak érdekében, hogy újra előjöjjön az a szenvedély?

23/L, a párom 31/F

2014. aug. 20. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Beleuntál a jólétbe :D Ez a pasi imád téged, szeret, mindent megtesz, olvass csak itt, hogy mennyi embernek van problémája a másikkal... a Tiéd mindent megad, amire csak egy lány vágyhat! Ne dobd el! :)
2014. aug. 20. 19:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Na igen...sokszor úgy érzem, hogy túl jó hozzám és hogy sokkal jobbat érdemel nálam, meg elég nehéz viszonozni azt a sok mindent amit ő meg tesz értem...néha meg fel jövök ide, és olvasgatom, hogy kinek mi a problémája, ahogy írtad is...
2014. aug. 20. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj, hogy van ilyen pasid, aki mindent megtesz és ne cseréld le rosszabbra, mert ettől hidd el, csak rosszabbak vannak és mindegyik csaj ilyen pasira vágyik! :)
2014. aug. 20. 23:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is egy eve van uj kapcsolatom,de én imádok a párommal lenni,mindig mindent közösen csinálunk,nem unjuk egymást. Együtt élünk elejétöl fogva, igaz a szex nem mindennapos nálunk,estére hamarabb ki dölök, föleg hogy van egy 5 éves fiam is. Jol megvagyunk,de a szex ami kevesebb,és ugye a férfiak többet igényelnek. Nálam talán a szülés változtatta meg a hormonokat,anyagcserét hogy kevesebb szexet igénylek. De mindent megteszek az ügyében hogy müködjön a kapcsolatunk, tervek vannak,amiket valositgassuk kicsinyenként.

Probálj több programot külön csinálni,ezt tudom javasolni. Nekünk az vált be ha munka után együtt a család, közös programok,állatkert,parkok,strand stb. Nektek nincs gyereketek,azért más. Sok sikert hozzá. Kellemes napot mindenkinek.:)

2014. aug. 21. 12:54
 15/16 A kérdező kommentje:

Mi is nagyon szeretjük egymást és megteszünk mindent annak érdekében, hogy a másikat boldoggá tegyük. Nem tudom részemről hogy jött ez az érzés, de olyan 2 hete tart. Munka után mi is együtt vagyunk, és valóban lehet, hogy emiatt picit sok. Tudom, hogy ez félreérthető, de tényleg egy álom pasi, és lehet emiatt nem nagyon tudtok megérteni, habár még nem láttam vitatkozó kommentet, és ez is kész csoda itt gyakorikérdéseken.

A tegnapi nap az elég jól sikerült és romantikusra is, tűzijáték nézés Budapesten, utána meg egy szállodában a folytatása...2 hét után most éreztem újra a szenvedélyt vagy csak ilyen hangulat ember vagyok? Fogalmam sincs..

2014. aug. 21. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:
igen,lehet hangulat ember vagy,de szerintem szereted. En pl hangulat ember vagyok,de müködik minden.Ha meg még csak 2 hete tart az nem hosszu idö, átmegy rajtad. Ha már honapok ota tart,akkor kellene elgondolkodni, hogy mi ez.De ez még kevés idö. Nincs min gondolkodni. Azért probáljatok ki több mindent,föleg a kapcsolatért minden,ha olyan jol müködik,és ha nektek az kell hogy külön szorakozzatok,akkor gyerünk. Hátha a külön szorakozás jobban meghozza a hatását.
2014. aug. 22. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!