Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mennyire gáz/ciki friss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gáz/ciki friss kapcsolatnál? Fiúk ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem hogy nem vicc és légyszi normális válaszokat írjatok mert engem ez zavar

Szóval nem régóta vagyunk együtt 2 hete és olyan rossz amikor nála vagyok (bérházban lakik vékonyak a falak) és ha el kell mennem wc-re akkor olyan kellemetlenül érzem magam mert pl hangosat pukizok vagy valami akkor meghallja tudom hogy ez természetes dolog de akkor is ti mit gondolnátok ilyenkor ha hallanátok meg mondjuk azt se értem minek a bérházakban kis szellőző az ajtókra bemegy a szag a lakásba meg a hangok is kihallatszanak elég idétlenül van megoldva..

És ha még azt hogy ha pukizna előttetek a barátnőtők mit szólnátok?(friss kapcsolatnál) mert csomószor van hogy ott görcsölök mellette és már fáj a hasam is..

Előző párommal sokáig voltam együtt ott már nem is emlékszem hogy mikor de megbeszéltük hogy pukizunk egymás előtt stb de nem akarok ezzel nyitni még bolondnak gondolna vagy valami :DD

2014. aug. 20. 14:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Te nem tudod halkan? :))) Én tudom szabályozni, hogy halk legyen. :D:D::D
2014. aug. 20. 14:11
 12/25 anonim ***** válasza:

Amíg kimész, addig nem gond, akkor sem ha hallatszik, hiszen emberek vagyunk, mindenkinek van ilyen "problémája".

Mondjuk hosszabb kapcsolatban sem értem, hogy mondjuk egymás orra alá miért kell? Miért kell a bűzömet szagoltatni a másikkal?

Szerintem akár friss, akár hosszú kapcsolat kimegyek és elintézem ... Az, hogy meg így is hallatszódik, az normális.

2014. aug. 20. 14:12
 13/25 anonim ***** válasza:
Én szétfingottam barátnőmék wc-jét mikor először voltam náluk slozin. Nem csináltam ebből gondot, és neki sem engedtem meg, hogy ezen görcsöljön és rosszul érezze magát, poént csináltunk belőle és kész, egyáltalán nem ciki.
2014. aug. 20. 14:15
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

húzd szét a segged, akkor nincs hangja :D :D XD

csak annyi, hogy phhhüüüüöööööáááá

2014. aug. 20. 14:16
 15/25 A kérdező kommentje:

én nem tudom irányítani hogy ne legyen hangos vagy ne próbáltam lassan is de akkor meg ilyen hangos durrogós lett a fenekemet és széthúztam már de akkor is hangos volt nem tudom :S

Köszi azért úgy valamennyire megnyugodtam akkor hogy nem gondoltok semmi rosszat vagy nem gondolnátok gusztustalannak :D

2014. aug. 20. 14:21
 16/25 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, sem a téma, sem a pukizás meg semmi sem, nálam amúgy sincsenek tabuk semmiben... :D

Esetleg hangosan köhögj fingás közben, vagy énekelj, vagy hallgass hangosabban zenét és elnyomja :D :D

Vagy zörgess valamivel mintha leesne vagy ilyesmi... :D

2014. aug. 20. 14:25
 17/25 anonim ***** válasza:

Ismerős szitu, valóban baszottul kínos :D

Volt kapcsolatomban a lánynál a konyhából nyílt a fürdőszoba + wc. :D

Velem meg az a baj, hogy... Nekem azért legalább el kell mennem naponta minimum. Ha kizökkenek a komfort zónámból, akár többször is... Cink, de hát ez van...

Én simán elmentem slozira, nem volt ezzel gond. Úgy voltam vele, hogy ha ezért rosszallóan néz rám vagy gusztustalannak tart, annyit is ér az egész kapcsolat... Alap emberi szükségletről van szó...

2014. aug. 20. 14:27
 18/25 anonim ***** válasza:

jajj ez nagyon jó :D jókat derültem a kommenteken is.:D

szerintem viccesnek gondolna :) ha már vigyorgott...:D

2014. aug. 20. 14:28
 19/25 A kérdező kommentje:
utolsó én is így vagyok vele
2014. aug. 20. 14:29
 20/25 A kérdező kommentje:
mármint 17-es :)
2014. aug. 20. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!