Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a szüleim nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a szüleim nem engedik hogy járjak valakivel?

Figyelt kérdés
Mindenestül imádom a fiúm ,de a szüleim mindenestül tiltják a fiúzást.Féltének és azthiszik h nem vagyok elég idős hozzá ,pedig nagyon is..Anyum nemakar kiengedni egész nyáron (úgy is ki fog) ,hogy érjem el ,hogy ez ne így legyen? Mrámint..mit csináljak ,hogy anyuék ne tiltsák meg?

2014. aug. 19. 15:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező itt csak idiótákkal fogsz találkozni akik lebeszélnek róla. Ne mondd meg a korod. Ehez semmi köze annak. Legfeljebb hazudj többet.
2014. aug. 19. 16:01
 12/22 anonim válasza:
7.es milyen párkapcsolatról? még arra sem válaszolt hogy hány éve. talán ő a párja az ebédnél és ennyi? ugyan hagyjuk már... nem is lehet értelmes tanácsot adni, ha nem tudjuk hány éves...
 13/22 anonim ***** válasza:
Már lekéstem.
 14/22 anonim ***** válasza:
7%

14 évesen már lehet kapcsolata. (Itt a szexre nem gondolok! Azt majd idövel.)

Tényleg muszáj lesz titokban. Erről meg a szüleid tehetnek...

19F

2014. aug. 19. 16:02
 15/22 anonim válasza:
100%
szerintem meg 14évesen senki nem halálosan szerelmes...
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindent feladnál érte 14 évesen.

Hát az ilyen gondolkodás miatt vagy még kisgyerek a párkapcsolathoz. Romantikus gondolatokkal vagy tele, ami természetes, de egyelőre éretlen vagy a helyes döntésekre.

17/22 anonim ***** válasza:
100%

"azvan ,hogy én szeretem őt..ő az akiért mindent feladnék"

Na, pont ezért nem engedik. Tessék csak tanulni!

2014. aug. 19. 16:03
 18/22 anonim ***** válasza:

Leültél a szüleiddel megbeszélni rendesen a dolgot? Elmondtad nekik, hogy mennyire szereted és hogy mennyire fontos ő neked és te neki?

Addig míg otthon laksz a szüleid félteni fognak, és még utána is, de ez természetes, hisz ők nyújtják neked a biztonságot, a törődést, a szeretetet..stb.

Azt azért jó lenne tudni, hogy mennyi idős vagy, mert úgy még jobban lehetne véleményt alkotni.

2014. aug. 19. 16:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Van olyan ismerősöm aki azt csinálta,mivel nem akart hazudni a szüleinek,hogy nyíltan megmondta nekik hogy ő márpedig eggyütt lesz a fiúval,ha beleeggyeznek,ha nem.Lefeküdni nem fog vele,de a járást nem tilthatják meg.Szerintem talán ez a leg korrektebb amit tehetsz.
2014. aug. 19. 16:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Jajj úgy imádom mikor ilyenkor előjön a sok prűd álszent megmondó majom. Természetesen nem arról beszélek , hogy most akkor menjen és csináljon gyereket de ez a veszett tiltás fog pont odavezetni , hogy majd 17 évesen lebabázik. Igen is kontrolált keretek között ebben a korben el kell kezdeni enedni. A kérdezőnek meg azt üzenem ahhoz tényleg fiatal vagy, hogy messzemenő és nagy következtetéseket vonj le ! Meg ez még tényleg nem az a szerelem amire te gondolsz...de igenis kell tapasztalni
2014. aug. 19. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!