Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a szüleim nem engedik hogy járjak valakivel?
Kérdező itt csak idiótákkal fogsz találkozni akik lebeszélnek róla. Ne mondd meg a korod. Ehez semmi köze annak. Legfeljebb hazudj többet.
2014. aug. 19. 16:01
12/22 anonim válasza:
7.es milyen párkapcsolatról? még arra sem válaszolt hogy hány éve. talán ő a párja az ebédnél és ennyi? ugyan hagyjuk már... nem is lehet értelmes tanácsot adni, ha nem tudjuk hány éves...
14 évesen már lehet kapcsolata. (Itt a szexre nem gondolok! Azt majd idövel.)
Tényleg muszáj lesz titokban. Erről meg a szüleid tehetnek...
19F
2014. aug. 19. 16:02
15/22 anonim válasza:
szerintem meg 14évesen senki nem halálosan szerelmes...
Mindent feladnál érte 14 évesen.
Hát az ilyen gondolkodás miatt vagy még kisgyerek a párkapcsolathoz. Romantikus gondolatokkal vagy tele, ami természetes, de egyelőre éretlen vagy a helyes döntésekre.
"azvan ,hogy én szeretem őt..ő az akiért mindent feladnék"
Na, pont ezért nem engedik. Tessék csak tanulni!
2014. aug. 19. 16:03
Leültél a szüleiddel megbeszélni rendesen a dolgot? Elmondtad nekik, hogy mennyire szereted és hogy mennyire fontos ő neked és te neki?
Addig míg otthon laksz a szüleid félteni fognak, és még utána is, de ez természetes, hisz ők nyújtják neked a biztonságot, a törődést, a szeretetet..stb.
Azt azért jó lenne tudni, hogy mennyi idős vagy, mert úgy még jobban lehetne véleményt alkotni.
2014. aug. 19. 16:04
Van olyan ismerősöm aki azt csinálta,mivel nem akart hazudni a szüleinek,hogy nyíltan megmondta nekik hogy ő márpedig eggyütt lesz a fiúval,ha beleeggyeznek,ha nem.Lefeküdni nem fog vele,de a járást nem tilthatják meg.Szerintem talán ez a leg korrektebb amit tehetsz.
2014. aug. 19. 16:04
Jajj úgy imádom mikor ilyenkor előjön a sok prűd álszent megmondó majom. Természetesen nem arról beszélek , hogy most akkor menjen és csináljon gyereket de ez a veszett tiltás fog pont odavezetni , hogy majd 17 évesen lebabázik. Igen is kontrolált keretek között ebben a korben el kell kezdeni enedni. A kérdezőnek meg azt üzenem ahhoz tényleg fiatal vagy, hogy messzemenő és nagy következtetéseket vonj le ! Meg ez még tényleg nem az a szerelem amire te gondolsz...de igenis kell tapasztalni
2014. aug. 19. 16:06
Kapcsolódó kérdések: