Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19/L vagyok, még nem volt párkapcsolatom, és félek, ha összejövök valakivel, majd azt hiszi hogy defektes vagyok?
Hogy ne érezd magad defektesnek, nekem kellesz, akarlak.
Elég közhelyes, de fogaddel önmagad, és akkor mások is elfogadnak.
Na várj, miért következtetne bárki abból arra hogy defektes vagy azért mert nem volt kapcsolatod ?
Valóban, ahogy így ezt leírtad lehet mások számára antiszociálisnak tűnsz, de szerintem nincs így. Amikor kiszakadtál abból a rétedből nem változott semmi ?
Mindenesetre nem vagy defektes.
A defektes, ha, mint személyiségi jelzőt használjuk, akkor meglehetősen relatív, aminek a jelentése a többség véleménye alapján változik. Ha a többség tegyük fel egy halom disznó, akkor a röfögés az elfogadott és a hápogás számít defektes viselkedésnek. Jelenleg, mivel a többség, legalábbis a hangos többség szerint, aki ennyi idős korára még nem tudott letenni egy párkapcsolatot arra a bizonyos asztalra, akkor ezek a sötétek máris arra következtetnek, hogy az illetőnek nem ok nélkül nem volt még senkije, nyilvánvalóan valami freak lehet, akit okkal kerülnek. Az ilyen gondolkodású embereket könnyű kiszúrni, így elég halovány esélye van annak, hogy defektesnek gondoljon a partnered.
Bocs, ha ezt tőlem tudod, de így működnek a fiatalok. Nem mondom, hogy csak a maiak, ez mindig is így volt, ha 250 éve még nem voltál eljegyezve 16 évesen, akkor sanszos volt, hogy pártában fogsz megöregedni. Ez van, tekints úgy a társadalomra, mint egy vödör ganyéra, aminek le kell túrni az aljára, hogy megtaláld a gyémántfélkrajcárt.
Èn is hasonlótól tartok, 20èves srác vagyok ès bár nèha próbálkoztam sosem sikerült barátnőt
találnom. Lányok esetèn ezez mèg lehet pozitív dolog mert "èrintetlen" vagy. Fel a fejjel előbb találj egy èrdemes fiút aztán már ez nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!