Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon elvetemult dolog lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elvetemult dolog lenne?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok, de a szuleim eltiltottak a baratomtol.

Kitalaltam hogy nem eszem, korhazba kerulok es mondom hogy addig nem eszem ameddig nem lathatom..

Ehez mennyi ido kell nagyjabol? Nagyon elvetemult? Inkabb megszokjek? :$ :(((((((

2014. aug. 15. 18:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jaj ennyire ne szeress életem:PP

Miért tiltottak el tőle? Engem inkább ez érdekelne, aztán ez alapján megtudom-e neked ítélni hogy elvetemült-e vagy sem.

2014. aug. 15. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
4%
Inkább szökj meg. Vagy csak simán mondd azt, hogy a barátnőiddel találkozol, aztán találkozz a barátoddal.
 3/13 anonim ***** válasza:
Inkább írd le miért tiltottak el tőle, válasz utána
 4/13 anonim ***** válasza:
Megtudom* az e nem kell oda.
2014. aug. 15. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
A szüleid adják alád a házat, gyomrodba az ételt, kezedbe a telefont, gépet. Ne akarj velük kicseszni egy valószínûleg rövid kapcsolat miatt. Lehet okkal tiltanak tõle.
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gyerekes viselkedés és nagyon veszélyes is, akár össze is eshetsz, vagy komolyabb bajod is lehet tőle, ugy hogy ilyen dolgot ne csinálj. Inkább találjatok ki valami jó ürügyet, hogy eljársz a könyvtárba és a fiú is legyen ott és akkor ott tudtok találkozni.. ilyen kis aprobb cselek. De miért tiltanak annyira a szüleid ettől a fiútól? Megszökni se szökj meg, ez is butaság.
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Bobby Sandsnek 1981-ben 66 napjába telt, amíg éhenhalt egy angol börtönben (éhségsztrájkolt).
2014. aug. 15. 18:42
 8/13 A kérdező kommentje:

De a fiu 200km-re lakik..

Mert 4 evvel idosebb nalam :(

2014. aug. 15. 18:43
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Akkor mi értelme volt belevágni? A távkapcsolat csak arra jó, hogy fájjon, főleg fiatalon (a kérdés alapján tizenéves lehetsz).
2014. aug. 15. 18:45
 10/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem neked való az a srác. Biztos van közelebb, fialtalabb. Én is tiltanálak tõle.
2014. aug. 15. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!