Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarná ez a pasikat hogy ilyen lány vagyok?
Gonosz önző és kicsinyes de szeretni tudnék egy megfelelő embert aki hozzám hasonló..
18/L ha számít valamit
:)ettől függetlenül sosem fog téged senki szeretni..ahogy eddig sem.
milyen út vezet eddig a kérdésig?? :) milyen elkeseredett haldokló rúgása ez.? amit te kitudsz váltani,az a mosolygás,ne is álmodozz :)
elkeseredettség ugyan? :D boldog vagyok és ezek a tulajdonságaim sokban előre fognak még vinni biztos az életben ahogy eddig is tették :)) (ha valaki kételkedne benne 18 éves koromra való tekintettel akkor pl iskola programok rendezvények szervezése iskolai egyesületi elnök diákszövetség...)
Csak épp nem érdekelnek általában mások érzései simán átlépek rajtuk :)
Nincs ezzel baj, vannak ilyen emberek.
Ám, ha valóban ilyen lennél akkor nem reklámoznád mert mások véleményét is ugyanúgy leszarnád.
ki mondta hogy adok a véleményetekre? :D úgy nézek ki?
Csak kíváncsi vagyok mit gondoltok az még nem jelenti azt hogy adnék is rá valamit
Egy valódi pszichopata nem is kíváncsi mások véleményére.
Te inkább csak egy szerepet játszol, látszik ahogy erőlködsz és próbálsz az elég labilis magaslatodon maradni.
Azzal pedig ahogy kijelentetted, hogy milyen embert tudnál szeretni elárultad, hogy csak szeretetre vágysz mert valójában nem vagy boldog.
ez neked siker? miért dicsekszel olyannal ami csak beéget?
ez nem siker hanem egy vicc,de annál mókásabb!! :D ÉS mindent megmagyaráz,h ő nem érez csak úgy csinál hahaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!