Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarná ez a pasikat hogy ilyen lány vagyok?
Figyelt kérdés
Gonosz önző és kicsinyes de szeretni tudnék egy megfelelő embert aki hozzám hasonló..
18/L ha számít valamit
2014. aug. 15. 16:04
11/55 A kérdező kommentje:
9 te meg már túlkoros hozzám :D
2014. aug. 15. 16:08
12/55 anonim 

válasza:

Szerintem tök átlagos vagy. Biztos találsz vkit.
13/55 anonim 

válasza:

igen, az ilyenek csak dugásra jók..
14/55 A kérdező kommentje:
na mert ti a szememben nagyon sokra vagytok..még dugásra se kellenétek :P
2014. aug. 15. 16:10
16/55 anonim 

válasza:

És nem engeded hogy a pasid beléd rakja mert önző vagy és oda csak te tehetsz be bármit? :D
17/55 anonim 

válasza:

Amilyen a kérdés olyan a válasz. :)
18/55 anonim 

válasza:

te nem gonosz vagy csak szeretetéhes,az életed is oda adnád olyannak aki megértene téged,és szeretne.:) ölelés kell neked,és egyből nem lennél gonosz.
19/55 A kérdező kommentje:
16-os annyira önző nem vagyok azt megosztanám vele :D
Apollyon ahha...te már csak tudod ;)
2014. aug. 15. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!