Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz egy fiúnak olyan fényképal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz egy fiúnak olyan fényképalbumot adni első évfordulóra aminek kicsit "esküvő feelingje" van (többi lent)?

Figyelt kérdés
Most lesz az első évfordulónk és fényképalbumot vettem a barátomnak. A fényképalbum fehér, közepébe van egy kép az körbe van gyönggyel.. eddig tetszett az album de egyik barátnőm mondta hogy kicsit esküvői albumnak néz ki. Gáz ilyet adni? Vegyek inkább másikat?

2014. aug. 14. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ő nem egy fiú, hanem a te barátod, szóval Te érzed legbelül minek örülne és nem a barátnőd, vagy mások, szóval szerintem ne hagyd magad befolyásolni. Az tény, hogy nem egy pasis ajándék, de Tőled van!!
2014. aug. 14. 17:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha szeret tök mindegy mit adsz neki, boldoggá fogja tenni :)
2014. aug. 14. 18:01
 13/13 anonim válasza:
szerintem ez egy tök aranyos dolog:)
2014. aug. 14. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!