Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülök a párkapcsolatoktól?
Sziasztok
(Ez nem egy hirdetés, nem itt akarok kapcsolatot találni! )
Úgy érzem mintha menekülnék a kapcsolat elöl!
A tipem az h a szüleim 13 évesen meg tiltották h legyen es csak 16 évesen engedték meg! Tudom h butaság volt részükről es sokszor úgy érzem h ez miatt nem tudok úgy ismerkedni ahogy kellene!
A másik tipem meg az h nagyon félek attól h meg szeretek vkit és elvesztem, amit nagyon nehezen tudok feldolgozni! :/
Eddig nem volt normálisnak mondható kapcsolatom, sztem nagyon viszonzot sem volt!
Hiányzik az h végre szeresen vki, de félek, nem tudom pontosan mitöl is!
És nagyon nem tudom hogy ismerkedjek paaikal meg hol! Barátaim azt mondtak h veletlenekböl alakulnak ki a kapcsolatok, de ez igy hülyen hangzik! :( ( türelmetlen vagyok véletlenekre várni! )
Pedig nem tudsz mást tenni, csak ismerkedni, és várni.
A félelemről pedig annyit, hogy szerintem ez nem jó. Persze, mindenkiben benne van egy ilyen érzés, de miért félni, mikor még nincs is kapcsolat? Egy barátnőm a változástól fél, mert az nem biztos, hogy olyan jó lesz, mint jelenleg. De honnan tudni, hogy az nem lesz olyan jó? Ha nem próbálod meg, soha nem fogod megtudni, hogy ez jó-e Neked, vagy sem. Ennyire félni dolgoktól felesleges.
A szüleid részéről pedig tényleg butaság volt, így nem tudtál tapasztalatot szerezni úgymond 'időben'.
A barátaid pedig igazat mondtak, hiába hangzik hülyén. A legváratlanabb helyzetben fogsz megismerkedni valaki olyannal, akit egyből megszeretsz. :)
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!