Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Össze vagyok zavarodva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petkee kérdése:

Össze vagyok zavarodva, szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Miután szakítottunk a barátommal, mert nem tudtunk találkozni, megismerkedtem 2 sráccal. A két esemény között majdnem 1 hóanp telt el. Midnkét srác iszonyat helyes, és mindkettőnek tetszettem. Én akkor hirtelen felindulásból összejöttem az egyikkel, ami oltári nagy hülyeség volt, hiszen alig, ha 8 órát 'jártunk'. Azóta a másik srác már nem olyan, mint régen, de azóta sokkal többet beszélgetünk, és egyre jobban kezdek belé esni. Na most itt jön képbe a barátnőm, aki ennek a srácnak szintén tetszik, de volt egyszer egy tábor, és barátnőm visszament az exéhez. Én meg így nagyban odavoltam a srácért, de a táborban újra összemelegetünk az exemmel, és rájöttem, hogy lehet, hogy még mindig szeretem. Nem tudom, mit csináljak, mert a másik srác is nagyon tetszik, de az exem iránt szerintem többet érzek.

2014. aug. 12. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ez aztán komplikált. Szerintem te egyiket se szereted igazából, csak max. azért nem tudsz dönteni, mert nem tudod igazán, hogy melyik jön be jobban. Hidd el, ha bármelyiket is szeretnéd, akkor nem "filóznál", hogy "jaj, most kit válasszak?". :)
2014. aug. 12. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az exedet hanyagold. Nem működött vagy neked vagy neki, később sem lesz jobb (legalábbis nekem egyszer sem vált be az újra összejöttünk dolog). Ott van az új srác, bejöttök egymásnak, nem gondolkoznék rajta. De az exeddel zárd le a dolgot!
2014. aug. 12. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. A változás mindig jobb. Ahoz, h szeress vkit, ki kell alakuljon, és lehet kifog a másik sráccal. De az előmelegített káposzta már nem az igazi.
2014. aug. 13. 15:42
 4/6 anonim válasza:

akk most az exed túl szép karkötőt fűzött ahhot h otthagyd szal menj vissza hozzá, vagy ne...

a másik srác meg így járt ez van

2014. aug. 15. 21:01
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, de az exemet tényleg szeretem

utolsó: Szia Jázmin! igen, rohadt jó az a karkötő

2014. aug. 15. 21:03
 6/6 anonim válasza:

Bódis a főnyeremény, szal először le kell dobnod 3 konzervet, ha nem sikerül akk a másikat válaszd, ilyen egyszerű ;)

szióóó Petra

2014. aug. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!