Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Össze vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Össze vagyok zavarodva! Többi lent

Figyelt kérdés
Már lassan hat éve járok a barátnőmmel, de sajnos két éve nem tudunk összeköltözni, viszont azt megelőző két évben a kollégiumban együtt éltünk. Barátnőm Pesten tanul, én a fővárostól 80 km-ra dolgozok. Megőrülünk egymás hiányától, már szakítottunk is, de hol az egyikünk, hol a másikunk akarja újrakezdeni. Nagyon szeretjük egymást,még mindig szerelmesek vagyunk egymásba, egy pillantásától merevedésem van, egy érintésem nedvesedik, de kétéves távkapcsolat meggyengített minket, sokat veszekszünk. Kicsit kusza, de ez van. Kérlek írjatok!

2014. ápr. 19. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
oldjátok meg
2014. ápr. 20. 00:08
 2/6 A kérdező kommentje:
De hogyan? :)
2014. ápr. 20. 00:09
 3/6 anonim ***** válasza:

80 kilóméter nem a világvége, ha létezik igazi szerelem, akkor lekell győznie eme akadályokat:)

Áldozz fel 1-2 dolgot, kockáztatni kell, sokszor hallottad, ''aki mer az nyer'' ez igaz az életre. Na szóval, most döntsd el, néha feljárhatsz pestre, 1 óra. Ott is kereshetsz munkát. A lehetőségek előtted állnak:) ha nekem lenne egy ilyen barátnőm, biztos mindent megtennék érte, hajrá!

2014. ápr. 20. 00:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen kerestem is de eddig nem jött még össze sajnos :(
2014. ápr. 20. 00:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is sok mindent meg szeretnék adni neki mert megérdemli :)
2014. ápr. 20. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:
én 180 kilométerre lakok a barátnőmtől...mégis megoldom.
2014. ápr. 20. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!