Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi? össze vagyok teljesen zavarodva.
Én vagyok : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Most az a szitu,hogy anya ma elmondta,hogy vessek véget ennek az egésznek,vagy ő mondja meg neki..Meg lecseszett eléggé. Kiakadtam felszaladtam sírva a szobámba..reggel óta itt vagyok és sírok.
Anya feljött adott egy puszit és lement.Most ez mi volt?
Nem tudom már mit tegyek.Nagyon szeretem ezt a fiút,úgy érzem ez az első szerelem nálam.
Az volt, hogy anyukád szeretné tudatni veled, hogy szeret, és jót akar neked!
Nézd, én is anya vagyok, és - saját kamaszkori tapasztalataim alapján is - tudom, hogy ebben a korban ekkora korkülönbség nagyon nem szerencsés! A te egészséges párkapcsolati, szexuális fejlődésed a tét, és hiába rossz most, pár év múlva hálás lehetsz anyukádnak.
Ezzel együtt én azt gondolom, hogy anyukád nem jól kommunikálta feléd. Én biztos nem tiltással, hanem érvekkel próbálnám meggyőzni a lányomat, hogy ő maga lássa be, mennyire nem szerencsés helyzet ez. Több kamasz tanítványom volt ilyen helyzetben, és ha tanácsot kértek, én bizony elmondtam nekik, hogy milyen problémákat látok az adott szituációban, de úgyis az ő döntésük. Tanárként ennyit tehettem, a szülő viszont tilthat, hiszen bizony mindenáron védeni akar.
Én a helyedben leülnék vele beszélgetni, mondja el, hogy miért ellenzi a kapcsolatot, kezeljen partnerként, ezt jogosan várhatod el.
De te is legyél nyitottabb a véleményére, próbálj meg túllátni a rózsaszín ködön, és hidd el, hogy ha egy 20 éves pasi egy kamaszlánnyal kezd, akkor azzal a pasival gondok vannak. Ha lesz annyi párkapcsolati tapasztalatod, te is rá fogsz jönni az okára, magadtól...
A lényeg, hogy ne úgy akarj tanulni a hibákból, hogy közben az egészséges pszichoszexuális fejlődést romba döntöd, mert ebből a helyzetből 99%-os eséllyel az sülne ki.
Köszönöm szépen nektek.
Az a helyzet,hogy 4 hónapja még csak nem is utalt a szexre.(!!!!)
Épp ezért kétlem,hogy bármi hátsó szándéka lenne. Tudom,hogy nagyon szeret, szokott venni nekem sok apróságot (fülbevalót,nyakláncot.)
Nagyon jófej,szeretni való,kedves,udvarias,tisztelettudó srác.
Nem feltétlenül csak a szex a "gond". Egy 20 évesnek már teljesen más az életmódja, életstílusa, mint egy tizenévesnek. Egyszerűen más dolgokkal kell(ene) foglalkoznia, határozottan, céltudatosan. Egy érett, korának megfelelő 20 évesnek egyszerűen közös témája sincs egy tizenéves kamaszlánnyal.
Ha az én lányomat kerülgetné egy huszonéves pasi, akkor egyből abból indulnék ki - sokszoros tapasztalat alapján - hogy az illető férfi elmaradott a korához képest, éretlen, nem tud a saját korosztályánál érvényesülni, ezért kezd fiatalabbakkal. Ez pedig elég komoly lelki problémákat feltételez. Én elhiszem, hogy vonzónak találod, de hidd el, ha te is 20 éves lennél, már nem találnád annak... Akkor már benned is felmerülnének ugyanezek a kételyek, nem is foglalkoznál vele.
Az előzőnek: Én 22 vagyok, de ami azt illeti, elég jól tudok alkalmazkodni: épp úgy elvagyok a korosztályommal, ha értelmesek, mint a fiatalabbakkal, VAGY az idősebbekkel. Tényleg! Ennélfogva nem érzem magam elmaradottnak, csak alkalmazkodónak.
Mellesleg az én korosztályom ezt csinálja: elmegy bulizni, ahol vagy táncol, vagy ücsörög, dumál és közben piál. Közben összeszednek valami alkalmi partner. Nem kösz. Ez nekem nem pálya. Az idősebb korosztállyal értelmesebben is lehet beszélgetni, a fiatalabbakkal meg remekül el lehet szórakozni, akkor is, ha ehhez mentálisan 10 évet kell visszafejlődnöm. (nem ÚGY szórakozni! Mindnek megvan a maga szépsége, de pont a saját korosztályom taszít. Ha az lenne a "normális", amit ők csinálnak, akkor kösz nem. Egyébként vannak céljaim, amiken dolgozom.
#3 és #5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!