Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amolyan "első szerelmet" el lehet feledni?
Egy barátom, mint megtudtam, szerelmes volt belém, és akkor nagyon el is húzott tőlem, jó ideig nem is beszéltünk, mert neki mikor belém volt szerelmes, más pasija lett, így én inkább nem kerestem, és hiába szakítottak marha gyorsan, ő nem keresett engem, végül oda jutott, hogy "elhalványultak az érzései" most, hogy újból elkezdtük kiépíteni a barátságunk szintjeit. Én bepróbálkoztam nála, de nem túl nyomulósan, mert nem éreztem helyénvalónak, akkor minden jó volt egy napra de utána eltűnt pár napig, majd azzal kellett szembesülnöm, hogy ő már más fiún gondolkozik, mert ismét elhalványultak az érzései... Holott ez iránt a fiú iránt sem érez semmit, még csak nem is tetszik neki, ezt jól tudom. Mit kellene tennem, mert én eléggé fölkavaródtam az egész miatt, jó ideje húzza az agyam, mert én már régóta szerelmes vagyok belé, és ő ezt csak nemrég tudta meg elviekben. Mikor rákérdeztem, hányadán is vagyunk, visszautasított, de nem tudja, a másik sráccal, mit fog kezdeni, de én úgy érzem, megpróbálja vele.
El kéne végre felejtenem vagy várni, hátha visszatér hozzám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!