Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti menyire vagytok szeretethiá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti menyire vagytok szeretethiányosak?

Figyelt kérdés
engem mostanában annyi rossz ért, nem vágyom másra csak egy ölelésre a nagy Ő töl aki sose jön el/ össze :(

2014. aug. 11. 00:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nekem már a kis ő is elég lenne...
2014. aug. 11. 00:21
 22/27 anonim ***** válasza:
de ne keseregjetek! inkább az önsajnálatra szánt időt a nagy ő keresésére fordítsátok :) vagy a saját belsőtök megismerésére, vagy a szeretet kifejezésének, a boldog párkapcsolat kialakításához vezető út megismerésére...ha hiányzik a szeretet akkor tegyetek érte, hogy megtaláljátok azt aki megadja nektek :) én is azt teszem :) 7 évig álom világban éltem és tudom, hogy nem szabad keseregni, ha tényleg szeretnéd megtalálni az igazit tenned kell érte :)
2014. aug. 11. 00:22
 23/27 anonim ***** válasza:
túlságosan is ...bár erről soha senkinek se mesélek
2014. aug. 11. 00:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Ennyi magányos embert.... Én se vagyok kivétel sajnos.
2014. aug. 11. 00:51
 25/27 anonim ***** válasza:
Nagyon. Csak egy barátnőt szeretnék, nem értem miért nem jön össze, ha sokaknak meg igen. F
2014. aug. 11. 01:26
 26/27 anonim ***** válasza:

Huhh én nagyon.

Ebben az évben eddig sok fájdalom ért ilyen meg olyan dolgok miatt.

Főleg egy nagyon közeli hozzátartozó halála miatt.

Szeretnék már csak boldog lenni egy lány mellett :D

2014. aug. 11. 01:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Azt hiszem hogy magamra ismertem, és igen, én is szeretethiánnyal küzdök. Borzasztóan hiányzik pedig, néha azt érzem, ha nincs velem, akkor halott vagyok... Engemet is, az elmúlt két napban annyi negatív ért, még csoda hogy talpon vagyok, de csak is Ő miatta!
2014. aug. 11. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!