Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti menyire vagytok szeretethiá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti menyire vagytok szeretethiányosak?

Figyelt kérdés
engem mostanában annyi rossz ért, nem vágyom másra csak egy ölelésre a nagy Ő töl aki sose jön el/ össze :(

2014. aug. 11. 00:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
49%
7 év depressziós (abból nyitásnak 2.5 hónap súlyos depresszió)...pár hónapja viszont rendbe jöttem :) kaptam szeretet igaz nem teljesen annyit és olyan formában mint amilyet szerettem volna, de nagyon sokat segített így is :) ölelkezős típus vagyok, nagyon szeretnék megölelni valakit akit nagyon szerethetek :) de még nem találtam meg...de tudom, hogy megfogom találni és akkor kapok tőle szeretetet :) addig meg mint 7 évig, várok :)
2014. aug. 11. 00:09
 12/27 anonim ***** válasza:

Én is legszívesebben megölelnék valakit, és soha nem engedném el. :/

17F

2014. aug. 11. 00:11
 13/27 Marc Bolan ***** válasza:
Szerintem néha mindenki az.
2014. aug. 11. 00:12
 14/27 anonim ***** válasza:
Én nagyon...:(
 15/27 A kérdező kommentje:
Jó ég menyien vagyunk így, nem jó ez :(
 16/27 anonim ***** válasza:
6%

ha engem egy csaj ölelget akkor a fszomhoz is odafér.Inkább azt választom.

Meg a nő nem sörös korsó h ölelgessem.

2014. aug. 11. 00:15
 17/27 A kérdező kommentje:
Apollyon, ne is haragudj de az érzelmi intelligenciádon még dolgozni kell. Ha meg hecc akar lenni kicsit sem poénos.
2014. aug. 11. 00:17
 18/27 anonim ***** válasza:
Eléggé, én így születtem már. De most a karrieremre koncentrálok, hogy összejöjjön, és szétkeressem az agyamat. Veszek majd egy cuki kis Maseratit és király lesz :D
2014. aug. 11. 00:18
 19/27 anonim ***** válasza:

Amikor látom a sok 100%-os választ:

[link]

2014. aug. 11. 00:18
 20/27 anonim ***** válasza:

Nekem három éve volt"első nagy szerelmem" 16 évesen. Pár hétig barátként találkozgattunk. Egyszercsak megkérdezte, megölelhet-e, erre nem lehet nemet mondani. Eltelt mégegy hét, majdnem minden nap találkoztunk, órákig ölelkeztünk. Egyszercsak megcsókoltam, és nem bánta. Így telt el egy hónap. Később azt mondta, nem szeretne párkapcsolatot. Vége lett. Azóta nem volt ilyen.

Még mindig kísért...

2014. aug. 11. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!