Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes összejönni a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes összejönni a legjobb baráttal?

Figyelt kérdés

2014. aug. 8. 17:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#9 miért ne tartana sokáig?
2014. aug. 8. 17:19
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Elég egyoldalúak ezek a "mi lesz, ha szakítotok és vége a barátságnak" típusú válaszok. Igazából ha két barát egymásba szeretett, utána már hiába is erőltetik, az a barátság már nem lesz olyan, mint előtte volt. Tehát "minden marad a régiben" lehetőség ilyenkor már nem létezik, maximum az önbecsapás szintjén.
2014. aug. 8. 17:21
 13/19 anonim válasza:
62%
Azzal ?rdemes összejönöd,akivel a legjobban eggyezel,?s bízol benne..szoval a legjobb barátoddal...?n is a legjobb barátommal vagyok együtt :)
2014. aug. 8. 17:24
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
férfi és nő között nincs barátság!!!!!!!!
2014. aug. 9. 00:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Akik azt mondják hogy nem jó összejönni legjobb baráttal mert lehet szakítanak és így tönkremenne a barátságuk belegondoltak abba mi van akkor mikor nem jönnek így össze és maradna minden ugyan úgy? Az lenne, hogy mindketten szerelmesek egymásba mindketten szeretnének egymással lenni ! Nem fog elmúlni a szerelem olyan könnyen ha nem jönnek össze, pláne akkor mikor még mindig találkoznak állandóan!

Szerintem próbáljátok meg :)

2014. aug. 10. 01:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Én tegnap jöttem össze a legjobb barátommal :D nagyon szeretem. Ő is engem. De én is tartok tőle, hogyha nem lesz jó vége, akkor nagyon fog hiányozni és szenvedni fogok miatta. Egyszer már megtörtént. Nem hiányzik másodjára.
2014. aug. 11. 12:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy csak azok vannak a dolog mellett, akik épp a legjobb barátjukkal vannak párkapcsolatba.

A többi mind ellenzi.

2014. aug. 27. 11:09
 18/19 anonim ***** válasza:
73%

17, akkor jövök én és most megcáfolom, amit mondtál.

A legjobb barátod kellően ismer, olyan bolondnak fogad el, amilyen vagy és ez oda-vissza igaz. Kellően kiismertétek már a másikat ahhoz, hogy komoly kapcsolatban lehessetek, ne csak kóstolgassátok egymást és zsákba macska legyen, mint egy nem-barátságból-kapcsolatba-került személlyel. Sokan úgy rohannak bele egy kapcsolatba, hogy nem ismerik a másikat, csak tetszik nekik, és ha felszáll a rózsaszín köd, mindkettő kimutatja a foga fehérjét és szakítanak. Egy baráttal viszont ennek kisebb az esélye, és ha el is múlik a szerelem, Barátok maradtok és ez nagyon fontos a jó párkapcsolat szempontjából. Így a szerelmet is könnyebb újra éleszteni, ha alább hagyott.

Szóval, lényeg a lényeg, érdemes, nagyon is.

Akik pedig már kapásból azon rágódnak, mi lesz, ha, ne is keressenek maguknak párt, mert felesleges.

2014. aug. 27. 11:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Abszolút!!! Szerintem egy igazi férfi-nő barátságot egy jó dugással kell megpecsételni.
2014. nov. 13. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!