Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ex barátnőm ennyire el van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex barátnőm ennyire el van keseredve?

Figyelt kérdés
2 év után dobott engem, mert nem voltam szimpatikus a barátainak. (Már ez eleve vicc). Ez fél éve volt, azóta próbálkozott, de semmi nem jött össze neki. Most pedig egy olyannal akar összejönni, aki külsőre egyáltalán nem tetszik neki, és ráadásul a testvérével is kavart, és emiatt is visszakozik egy kicsit. Minek akar egy ilyennel együtt lenni, miközben az elmúlt fél évben, azt bizonygattam neki, hogy kezdjük újra, megváltozok, pedig tudom, hogy szeret engem, csak könnyen befolyásolható. Ő 18 éves egyébként én 24.

2014. aug. 8. 11:28
 1/5 Dr.Michael Jocks ***** válasza:
Kicsi buta kislány, ha a barátai véleménye miatt képes otthagyni téged elég butuska vagy te is ha ezt a kapcsolatot szeretnéd újra beindítani. Hát nem tanultál semmit a közelmúltból?
2014. aug. 8. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy itt inkább te vagy elkeseredve.
2014. aug. 8. 11:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Engem csak idegesít az egész, hogy engem dob a semmiért és de egy szar alakkal meg összejönne.
2014. aug. 8. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha meg akarsz változni, ez azt jelenti, hogy valamit nem jól csináltál, amit a lány barátai is észrevettek. Felhívták rá a figyelmét, ő pedig egyetértett velük. Azért szakított.

A véleményem az, hogy alap dolgokban az emberek nem tudnak változni, mág ha ígérgetik is.

Egyébként már nincs közöd ahhoz se, hogy kivel akar járni és kivel nem.

2014. aug. 8. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:

jajj nem mindegy kivel jön össze?

Dobott mert a barátaink nem vagy szimpi?pf..mondvacsinált indok,megunt csak szimplán,ennyi a helyzet.

Nem talál senkit?!jobb is..az ilyennek ne legyen társa soha..Kavar mindenkivel,hátha összejön valami..azért jönne össze a csúnya sráccal,mert nem kell senkinek hidd el..

Ne fuss az ilyen csaj után,ezerszer különb csajok vannak gondolkodásmódban..aki nem dob el egy kétéves kapcsolatot a hülye barátai miatt..-.-

2014. aug. 8. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!