Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan adjam elő a szüleimnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam elő a szüleimnek hogy nála szeretnék aludni?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok, nagyon régen ismerjük már egymást és kb azóta legjobb barátok is vagyunk, mostanában kezd alakulgatni kettőnk között valami, és többször előfordult már hogy ott voltam nála és addig addig szorakoztunk meg filmet néztunk hogy el aludtunk. Mikor felkelek indulnék haza, ha esetleg ő is felkel mindig mondja hogy maradjak, aludjak ott nyugodtan, és szeretnék is meg minden, de szüleim nagyon konzervatívak ilyen téren és nem engednék, mindig haza kell jönnöm éjfél körül ha nála vagyok. Az ő szülei megengednék kaptam már az anyjától is utalást rá hogy maradhatok nyugodtan. Hogyan tudnám rávenni a szüleimet hogy ottaludhassak?

18/F

A lany pedig 17

2014. aug. 5. 23:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De, sajnos muszály, kényszer. Nálunk az a módi van, higy amíg ők tartanak el (az pedig még egy ideig sajnos így lesz) addig az van amit ők mondanak! :(
2014. aug. 5. 23:44
 12/15 anonim ***** válasza:
na kié lesz az első "felnőtt vagy má elmútá tizennyóc" ?
2014. aug. 5. 23:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Talan kisse korai az egyuttalvas. A lany meg csak 17, es tulajdonkeppen nem is vagytok parkapcsolatban, de meg felnottek sem vagytok.
2014. aug. 6. 00:35
 14/15 anonim ***** válasza:
18 vagy, nem 15. Anya-apa Lindánál alszok. Szeretném átölelni közben, a mosolyára ébredni, látni kócosan, fáradtan, mert szerintem bájos lenne... valami ilyesmi duma.
2014. aug. 6. 13:39
 15/15 anonim válasza:
Csak szólok 18 elmult szoros fa..u ember vagy gyakorlatilag azt csinalhatsz amit akarsz ;)
2014. aug. 7. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!