Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam elő a szüleimnek hogy nála szeretnék aludni?
Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok, nagyon régen ismerjük már egymást és kb azóta legjobb barátok is vagyunk, mostanában kezd alakulgatni kettőnk között valami, és többször előfordult már hogy ott voltam nála és addig addig szorakoztunk meg filmet néztunk hogy el aludtunk. Mikor felkelek indulnék haza, ha esetleg ő is felkel mindig mondja hogy maradjak, aludjak ott nyugodtan, és szeretnék is meg minden, de szüleim nagyon konzervatívak ilyen téren és nem engednék, mindig haza kell jönnöm éjfél körül ha nála vagyok. Az ő szülei megengednék kaptam már az anyjától is utalást rá hogy maradhatok nyugodtan. Hogyan tudnám rávenni a szüleimet hogy ottaludhassak?
18/F
A lany pedig 17
Anyudnak: "Nézd, anya, van egy lány, akit szeretek, és szeretnék eltölteni nála egy éjszakát..."
Apudnak: "Figyelj fater, találtam egy csajt, akit holnap jól a farkamra fogok húzni..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!