Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg lehet még szobafogságr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet még szobafogságra ítélni és eltiltani a barátjától egy 18 éves felnőtt nőt csupán egy apró baleset miatt?

Figyelt kérdés
A múltkor egy kicsit túlzásba vittük a borozást és elég durván csináltuk utána barátnőméknél. Mindkettőknek nagyon jó volt, de sajnos az ágy megsínylette. Mikor az apja számon kérte, hogy mi történt kiszedte belőle, hogy mi volt az este. Azóta nem mehetek a közelébe se, mert "állítólag" egy állat vagyok, félreismert és mikre vagyok képes a lányával. A lánya pedig szobafogságot kapott, mert felelőtlenül viselkedett és sokat megenged magának és ez addig fog tartani, míg nem szakítunk. Most mi tévő legyek? Van rá esély, hogy megbocsájt? Nem az ágy miatt akadt ki, az már meg is lett javítva. Nagyon szeretjük egymást és nem akarunk szakítani.

2014. aug. 5. 02:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%
hát furi attól még h 18 vagy nem vagy felnőtt de mondjuk nem vagytok gyerekek se szal elég furi az apjától ....nem toom kérj bocsánatot valami féle kedves módon....ez a meleg Feri ma mindenhol ott van :O
2014. aug. 5. 02:22
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ez kicsit túlzás a szülök részéröl. Már a leszidás is túlzás, de ez a "ha nem szakitotok szobafogsagban leszel" dolog felbassza az agyam, mintha egy ovist fegyelmeznének ovis büntetéssel.

Szerintem a szülök viszonylag kevesebbet foglalkoztak a gyermekükkel, ezért alakulhatott ki tudat alatt hogy 'kislány'-ként tekintenek rá. Tehát a kevés eltöltött idöt szeretnék bepótolni, ezért tudatalatt kezelik még gyerekként. Holott már késö és felnött a lány, ugyanakkor nem emgedik 'felnöni' neki h foglalkozhassanak vele. Ez idövel megszünik mert észbe kapnak az apák, anyák. Sajnos ö pont a határon van... ezért gondolhatják h megtehetik.

Egy normális szülö örül hogy a lányának normális kapcsolata van a mai 'szinglisedö' világban.

Te pedig kicsit túlzásba vitted tényleg, de mindez belefér, és gondold végig h 10 év mulva csak nevetel rajta egyet :D

Talán megszökhetnétek vagy a lány szüleivel kellene tisztázni a dolgokat, akár a lányon keresztül... Vagy mondhatja h már nagykorú, bár lehet jobb ha nem is te, hanem inkább a lány próbálja meg meggyözni a szüleit. Mert az se jó ha beleavatkozol a csalásjuk ügyeibe, bár ez téged is érint... látod rengeteg variáció van.

Válassz vagy keress egyet és hajrá :) Küzdj a lányért! :DDD

Sok Sikert! :DDD És majd küldd el privátban pár hét múpva az esemény végét vagy írd le ide! :)))

2014. aug. 5. 02:24
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

#13 vagyok

Ha véletlen a mellett döntenél, hogy felkeresed a szüleit, akkor kezdheted a 'békülést' úgy h felajánlod h kifizeted az ágyat / ágy javítását. Persze ha belefér a büdzsédbe, nem hinném h drága lenne és jó pont a szülöknél.

2014. aug. 5. 02:31
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
Elvileg nem teheti meg, mert jogilag felnőtt a csaj, viszont amíg saját keresete nincs, teljes mértékben a szüleire van utalva, hiába töltötte be a 18at. Amúgy én se értek egyet az öreggel. Abszolút a magánügyetek, hogy mikor csináljátok és hogyan. Senki nem kiáltható ki vadállatnak csak mert a partnere beleegyezésével durvább üzemmódba kapcsolt, nonszensz, hogy ilyesmi felül tudja írni a rólad eddig alkotott véleményt. (...nem lehet, hogy régóta fúj rád apuci valamiért?)
2014. aug. 5. 02:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
És ha azt mondja a csaj, hogy nem szakítotok és kész és fejezze be az apja? Kitenni emiatt úgyse fogja, szóval igazából sok félnivalója nincsen az apjától. Gondolom megverni se meg semmi. Csak annyi "hatalma" van az apjának is amennyit a lány gondol.
2014. aug. 5. 04:39
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Király vagy, pacsi :D
2014. aug. 5. 05:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csináltatok semmi rosszat !

Ja és tudod mienek az szűlők , tuti azaz 1 lánya van az apjának aztán félti mindentől(persze valamilyen szinten joggal)

De szerintem tőled nem kéne féltenie , vegülis a pasija vagy

2014. aug. 5. 07:44
 18/22 anonim ***** válasza:
23%
Amig az apja penzen el, az apja hazaban, addig az apja szabja meg, hogy mi van es mi nem. 18 evesen el lehet menni dolgozni es fenn.lehet tartani magad. A sajat agyad a sajat hazadban meg ugy *aszod szet, ahogy akarod.
2014. aug. 5. 08:06
 19/22 anonim ***** válasza:

Hátöhhh, lehet hogy papíron a 18 év felnőttnek számít, de van az az "íratlan szabály" a szülőknél, hogy amíg az ő házukban lakik a gyerekük, addig MAJDNEM 100%-ban az van amit ők mondanak, vagy "előírnak". Tudom, mert nálunk is így volt anno, sőt...S ebből kiindulva jogos, hogy kiakadtak, de az hogy szobafogság addig amíg nem szakítotok nem feltétlen...S az hogy az apja bukott ki ennyire nem csodálom...minden apa félti a lányát, nem véletlen vannak a lányok jobban védve mint a fiúk ;)

Pár nap és enyhülni fog a porfelhő, faggasd erről a bnőd és amikor úgy látja h otthon csillapodott a helyzet, menj át és beszéld meg velük.

L24

2014. aug. 5. 09:56
 20/22 anonim ***** válasza:
18 évesen csak az felnőtt, aki a szabadságának korlátozása miatt nyavalyog. Amint saját lábra állásra terelődik a beszélgetés, mindjárt nem annyira felnőttek. Szöktesd meg a barátnődet, és kezdjetek új életet. Meglátjátok, mennyit ér egy ágy.
2014. aug. 6. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!