Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Általában akik 10-20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában akik 10-20 éves korukig összejönnek lesz belőle házasság, együttélés?

Figyelt kérdés
akik már elmúltatok 20, azoktól kérdezem, hogy még mindig tart-e az a kapcsolat amit 15 év körül kezdtetek? meddig tartott? így általában az emberek hány %-ánál marad meg?

2014. aug. 1. 11:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tényleg ritka az ilyesmi, gratulálok a 7-esnek. :) Főleg, hogy megtudják oldani a problémát. Én is így állok hozzá a dolgokhoz, csak nálam az volt a gond, hogy a párom nem volt ebben partner, így szétmentünk. Pedig minden más működött. De Sebaj! Majd lesz más, ha pedig mégsem, azt is túl fogom élni. :)
2014. aug. 1. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Majd akkor gratuláljatok a 7-esnek ha 50 évesen is egy boldog család maradnak, de reméljük így lesz.
2014. aug. 1. 13:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Én is gratulálok mindenkinek és sok boldogságot mindenkinek!

Én még el se tudom képzelni miken összelehet veszni, szerintem ti is voltatok így, aztán egy apróságból is vita lett... köszönöm a sok választ :)

2014. aug. 1. 14:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 2 olyan lányt is ismerek, akik 18 évesen jöttek össze a párjukkal. Az egyik 10 éve van a férjével, mivel össze is házasodtak, 3 gyerekük van. 28 évesek jelenleg.

A másik lány is hozzáment a pasijához 18 évesen. 2 gyerekük van. 26 éves a nő, és 27 a pasi.

A többiek akiket ismerek mint 20 felett ismerkedtek meg a párjukkal/férjükkel. De vannak még mindig szinglik is, 28 -32 évesen.

Mi is a férjemmel 20 felett jöttünk össze. Illetve ő volt még épp a 20. életéve vége felé:) Én 25, ő 22 volt amikor összeházasodtunk.

2014. aug. 1. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem afelé tendál a világ,hogy mindenki szingli lesz,a házasságot eltörlik,mert nincs rá szükség,a gyerekek pedig sorra mind csonka családban fognak felnőni.

A gyerekek családban maradnak,de nem a saját szüleikkel,hanem a másokéval.

Tele lesz a világ lelkisérült,facebook-on és interneten szocializálódott E-betűs kajákat zabáló, elvárosiasodott irodában ülni akaró fitnessbabri majmoló digitális pukkancsokkal.

2014. szept. 29. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!