Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában akik 10-20 éves korukig összejönnek lesz belőle házasság, együttélés?
Én is gratulálok mindenkinek és sok boldogságot mindenkinek!
Én még el se tudom képzelni miken összelehet veszni, szerintem ti is voltatok így, aztán egy apróságból is vita lett... köszönöm a sok választ :)
Én 2 olyan lányt is ismerek, akik 18 évesen jöttek össze a párjukkal. Az egyik 10 éve van a férjével, mivel össze is házasodtak, 3 gyerekük van. 28 évesek jelenleg.
A másik lány is hozzáment a pasijához 18 évesen. 2 gyerekük van. 26 éves a nő, és 27 a pasi.
A többiek akiket ismerek mint 20 felett ismerkedtek meg a párjukkal/férjükkel. De vannak még mindig szinglik is, 28 -32 évesen.
Mi is a férjemmel 20 felett jöttünk össze. Illetve ő volt még épp a 20. életéve vége felé:) Én 25, ő 22 volt amikor összeházasodtunk.
Szerintem afelé tendál a világ,hogy mindenki szingli lesz,a házasságot eltörlik,mert nincs rá szükség,a gyerekek pedig sorra mind csonka családban fognak felnőni.
A gyerekek családban maradnak,de nem a saját szüleikkel,hanem a másokéval.
Tele lesz a világ lelkisérült,facebook-on és interneten szocializálódott E-betűs kajákat zabáló, elvárosiasodott irodában ülni akaró fitnessbabri majmoló digitális pukkancsokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!