Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza?
Van 2 ötletem.Ha egyik sem válik be akkor tényleg el kell felejtened.
Próbáld megkérni őt arra hogy beszéljétek meg.Mondd neki hogy nézzen a szemedbe és esküdjön meg arra amit mond.Mondd el neki téged mi bánt,mit szeretnél és hogy mennyire és hogyan szereted.Vigyázz arra hogy ezt a beszélgetést senki ne zavarja meg és romantikus helyen legyen.
Vagy várd meg hogy csalódik a másikban.És te ott leszel neki és a fent említett beszélgetést ismét megejthetitek.Ha tényleg szeret és csalódik abban a másikban,nagy valószínűséggel a te karjaidba fog futni.Ilyenek a nők. :)
Na persze. Ha valaki elhagyna engem, hogy megszeretett egy másik embert, és meg bírja lépni ezt 3 év után hogy szakít, akkor engem ne hitegessen! Ha már 3 év után ilyen problémák vannak, akkor szerinted 30 év után mi lenne?
Én megszakítanék vele minden kapcsolatot, hogy könnyebb legyen elengedni, mert aki nem szeret az nem lesz hirtelen újra szerelmes. Persze hogy kötődik mert összeköt titeket az elmúlt három év, most meg össze van zavarodva mert rájött, hogy komolyan gondoltad, csak nem kéne elfelejteni hogy kidobott egy másikért!
2. válaszoló: Megpróbáltam már napok óta ezeket, mindig össze van zavarodva, nem mondja, hogy én kellek, se azt hogy ő, csak hogy rá gondol és hiányzik neki (alig 2 hete ismerte meg). Megpróbálom felidézni benne a dolgokat, meg megmutatni, hogy más lettem, remélem bejön vay várni még.
Ha nem jön be, akkor hagyom a franba, talán jobb lesz neki úgy, de akkor e szabadul meg a velem töltött időtől és ugyanúgy keresni, szenvedni fog és ezt tudja, ezért se nagyon lép semerre... Köszönöm a válaszokat!
Ahhoz,hogy a párod kiszeressen belőled neked nem kell hibáznod,sőt lehetsz te tökéletes is.Ilyenkor,akit otthagynak mindig magát okolja,először.Az utolsó félév volt rosszabb ,ugye?A nők akkor is szakítanak,ha plátói szerelmük van.Persze a régit lezárni,lerázni nekik se könnyű.Jegyezd meg jól:buta, együgyü,felületes zsigeri ingerek útján működő öntörvényű ösztönlények.Okos nő nincsen,csak nagy.asz. De ez kell ahhoz,hogy a férfiak el tudják csavarni a fejüket.Különben,meg ha olyan okosak lennének,mint a férfiak,akkor a Földön csak matriarchális társadalmak léteznének,mert hát persze,hogy visszaélnének a pi.a hatalmával.Te barátom pedig a viselkedéskutatók körében jól ismert választási vakságnak nevezett jelenség áldozata lettél.Ez viszont már minden emberre igaz,és nem csak párkapcsolatoknál.Az a lényege,hogy az agy megpróbálja olyannak látni a dolgokat,amilyennek ő elképzelte,mert miközben rákoncentrált egy dologra figyelmen kívül hagyta az összes többit,így szó szerint elő szokott fordulni mindennapjainkban,hogy nem látjuk a fától az erdőt.
Ha otthagyott,akkor magától kell visszajönnie. Ha futsz utána,mint egy kiskutya,harcolsz,küzdessz érte,akkor ebben az időszakban még távolabb lököd magadtól. Ne most küzdjél érte,hanem amikor majd a gyerekeidet neveli!(ha lesz ilyen)A legjobb,amit most tehetsz,hogy vársz,minimum hónapokig.
ui.:feministák kíméljenek
Akit elhagynak, általában önmagát hibáztatja...
És jól is teszi! Lásd be, hogy kevés voltál neki. Tanulj az esetből, és legközelebb e tudás birtokában cselekedj.
De kísértetiesen hasonlít az én esetemre.
Márciusban volt a szakítás, egy ideig kerestem, de aztán hagytam. Most meg küldött SMS-t a szülinapomkor. Dettó ugyan ez volt a tervem vele: Nyaralás, és ott eljegyzés. Mondjuk mi csak majdnem 1 évet voltunk együtt. Hogy mi lesz ezek után? Fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!