Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt vagy vékony lányok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 18:53
21/29 anonim válasza:
Igen Denis, megmondták mi az oldal címe :)
22/29 anonim válasza:
Vékony vagyok, de egyetértek a 18-assal. Én ehetek akármit, nem hízok egy dekát sem.
23/29 anonim válasza:
Csakis vékony, lehetőleg sportosan. Telthez hozzá se nyúlnék...
24/29 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy a sok "kizárólagvékonymerttetlhezhozzásemnyúlok" férfi meg mind felső kategóriás??? Kétlem...persze igények vannak.
/egy átlagos testalkatú lány/
25/29 anonim válasza:
Akárhogy is néz ki, nem kötelező hozzányúlnia olyanhoz, aki nem tetszik neki.
26/29 anonim válasza:
Ki mondta, hogy az ?? :DD:D nem kötelező csak sokszor meglepő, hogy az egyes válaszolók sem olyan hibátlanok mint amilyen hibátlan nőt akarnak maguk mellé.
27/29 anonim válasza:
Miért, a vékony nő egyenlő a tökéletessel?
28/29 anonim válasza:
Miaz az elmélet, miszerint "csak a vékony lányok a szépek" ?? 164 cm vagyok és 68 kiló, de képzeljétek, van fiú akinek tetszek.
Kedves fiúk/férfiak akik azt írták, hogy "csak a vékony a szép", " vékony, mert ad magára" azok nézzenek magukra, ugyanis sejtem, hogy a többségnek nincs barátnője, és nem úgy néznek ki mint Ian Somerhalder vagy esetleg egy Calvin Klein modell,ne írjon ilyen "sértőnek" minősülhető megjegyzést. (Nem azt védem aki azért lesz kövér mert mértéktelenül eszik, hanem azt aki tesz érte, hogy ne olyan legyen!)
29/29 anonim válasza:
Megszívják azok a férfiak akik annyira a vékony lányokat szeretnének! Leírok egy valóban megtörtént esetet. A kolléganőm és egyben barátnőm szomszédjában lakott egy úgymond vén legény. Meghaltak a szülei és elgondolkodott meg kellene nősülni. A barátnőm is túl volt pár egy jó pár éven.neki sem ártott volna férjhez menni.A fiú azt mondta nem kell neki mert kövér. Valóban molett alkat volt. A barátnőm férjhez ment egy jó képű csinos magas sovány sráchoz,majd a szomszéd srác is megnősült. Elvett egy nagyon bájos aranyos nem molett lányt. Megszületett a két gyermekük, majd annyira elhízott,hogy én jó pár év után láttam meg, nem ismertem rá. /pajzsmirigy betegsége lett/. Olyan kilencven kiló,alacsony is nagy mellekkel. Ennyit a soványságról. Szülés után általában ezekkel a műkajákkal elhíznak az emberek. Egész nap robotolni és csak este enni,nem vezet ez a mai élet semmi jóra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!