Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti szoktátok ezt csinálni? 15/L
Összejöttem egy sráccal, aki velem egyidős. Láttam rajta, hogy szeret, volt tapi, csók, ölelés, minden (na jó, azért minden nem). Szóval ,,jól" váltunk el. Mert távkapcsolat.
Eddig 5 esetből 4-szer én írtam rá, meg 2-szer küldött SMS-t. De 2-3 napja face-en nem nagyon ír. Senki nem tud rólunk, csak a szüleink. Igazából nem tudom mi van. Nekem eléggé hiányzik. Attól félek, hogy én neki nem. Nem tudom. Voltatok már ilyen helyzetben? Ja, és fontos szempont, hogy én vagyok neki az első...
Hülye kommentektől, meg hogy nem én vagyok a legfontosabb, vagy a világ közepe kíméljetek!! Tudom. Csak nekem is új ez a helyzet.
15 évesen a távkapcsolat nem fog bejönni,értelmetlen.
És ő mondta hogy szeret a tábor után?
Táborban ismertétek meg egymást? Akkor az nem szerelem, hanem egyszerű vonzódás... a szerelemhez ismerni is kell a másikat. 1-2 hét alatt ez nem megy.
15 évesen a fiúk még rettentő gyerekesek, fontosabb neki nálad a haverok, sport, számítógépes játékok, vagy bármi hasonló ami a hobbija. Szóval ne csodálkozz ha távkapcsolatban nem ér rád... veled max írogatni tud... nem egy szórakoztató dolog egy idő után. Ha nagyon messze lakik nincs értelme ezt folytatnotok, éveket úgysem vártok egymásra.
Állj! Mielőtt kitalálnátok hülyeségeket, leírom a sztorit:
Táboron kívül is ismertem, már két éve. Táborban mégjobban összemelegedtünk. Ő nagyon érett. De amúgy semmi közötök hozzá! Szeretjük egymást. Ne pofázzatok bele a dolgaimba!!
Utolsó, te meg csitulj! Sőt, mindenki aki hülyeségeket pofázik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!