Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is szoktatok ilyet csinálni, ha barátnőtök van?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve leszünk együtt, de azt vettem észre, hogy sokat változott a kapcsolatunk. Mikor egy éve észrevett és elkezdett nekem írni folyamatosan beszéltünk és nem telt el egy perc, de már kérdezgetett, érdeklődött, egyszerűen nem hagyta, hogy elköszönjek tőle. Akár reggelig tudott volna velem beszélgetni. Akkor még elérhetetlen voltam számára, mert nem akartam vele egyből összejönni. Szerintem ezért is érdeklődött, keresett folyton. Most, hogy megkapott azt vettem észre, hogy már egyáltalán nem érdeklődik úgy mint korábban. Fél óra múlva válaszol, nem kérdezget stb. Viszont más lányoknak írogat és olyanokat mondd nekik, hogy "amúgy nagyon jó csaj vagy" szép vagy a képeken". Folyton bókol nekik ugyanúgy érdeklődik irántuk mint mikor még velem nem járt. A lényeg hogy szerintem ő addig érdeklődik egy lány után, amíg meg nem kapja mindenestől. Utána új kell neki, mert megunja az előzőt. Ezt miért csinálja? Én eleve féltékeny típus vagyok és nagyon zavar, hogy ilyeneket ír más lányoknak, ráadásul ő kezdeményez feléjük. Nem ám nekem írna és nekem bókolna.. Mégis mondja, hogy engem szeret és soha nem csalna meg. A másik dolog pedig az, hogy létezik olyan, hogy akivel elvesztetted a szüzességed úgy fogsz bánni a következő barátnőddel is szex terén? Mert ő csak egy szerető volt és a lány elég durva volt hozzá szex közben. Velem most ugyanígy az, pedig én a gyengédségre, finomságra vágyom, amit nem igazán tud betartani.2014. júl. 21. 23:33
1/2 KnightBalazs válasza:
Hát ilyet soha. Ha egyszer nekem tetszik egy lány akkor folyamatosan figyelek és vigyázok rá.
2/2 anonim válasza:
Nem vagyok fiú,de szerintem aki szerelmes,az nem viselkedik így.Te csak vagy neki,mert biztos pontnak számítasz az életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!