Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok ,úgy egy és fél éve megismertem egy lányt akivel a legjobb barátok lettünk szinte azonnal (16 éves a lány) ..mindig a legjobbat akartam neki..valahogy úgy sikerült h össze jött a legjobb barátommal amit lényegében én hoztam össze...én mindig azt akartam h ők boldogok legyenek...csak a probléma h a legjobb barátom 16/F mindig kihasználta a lányt..átverte..igérgette h megváltozik de mindig csak a szavak embere volt..ezt csinálja már 1 éve..a lány totál padlón van..a srác miközbe eggyütt voltak arról álmodozott h más csajokat húz meg platós autón..elhitette a lánnyal h szereti de közben meg mást szeretett..a lányt 1 év alatt legalább 20x elhagyta (nem túlzok) azért mert jött egy jobb lehetőség egy másik lány karjaiban de nem sikerült sose ezért mindig visszakönyörögte magát..azt igérgeti mindig h megváltozik stb. de a 1000 igéretből 1et nem váltott valóra ...az utolsó hónapban ahogy láttam h igazából milyen is a lány egyénisége amit eddig nem vettem észre ..szóval szerelmes lettem ..és már nem tűröm h a srác ezt csinálja..egyszerűen minden második szava hazugság... csak kanos...elmondtam a lánynak h szerelmes lettem belé már azonnal ahogy éreztem...kijártunk setálgatni csak kettesben a lányal..és tegnap is kimentünk na de mondta h megin megy ki a sráccal ..közbe azt állította a lány h már elég h már eldöntötte h többet sose lesz semmi..na és mikor ráírtam mondja h megin volt puszi meg csók...én mindíg mellete áltam mindig vele voltam vigasztaltam és bizonyítottam h szeretem de a srác sose ..a lány mégis szereti őt ..de a gyerek nem tett érte abszolút semmit...a csaj padlón van...félek h ha megin szakít vele a fiú már totál kifekszik a csaj és én nem tudok ellene tenni mert nem szeret...de mindig olyan mint ha egy kis reményt adna, azt mondta múltkor pl. ( éjjel 3 óra volt ) na és azt írja fb-n h hívjam fel..felhívtam annyit mondott h aludj jól..mondom te is és letette..oszt még fbn megírta h csak azért h az ő hangja legyen az utolsó amit hallok..mindig ilyennet mondott..most megin összejöttek ..a fiút megutáltam..a lány azt mondja h szereti őt és h most megváltozik..de mindig ez van és sose változik semmi..de attól félek ha szakít vele a fiú totál tönkre fog menni..dióhélyban : a fiú átveri hazudik kihasználja és a lány már egy éve tűri...és nekem ez nagyon fáj..mondtam neki h én vagyok az aki boldoggá tudja tenni..tudom milyen fiú már 11éve ismerem ...és csak játszik vele mint mindig...de annak ellenére h megtudta az összes hazugságát és még azt is h ki mindenkit szeretett a fiú miközbe ők eggyütt voltak...de nemérdekli..szereti..most az van h bőgök mint egy 2éves..annyi mindent tettem érte..mindig megvédtem és vigyáztam rá de ő ezt el is ismeri de mégis a másikat szereti...mit tegyek??? Mellette nem lesz igazán boldog..mint ahogy eddig sem..csak ő ezt hiába tudja még mindig őt szereti?? Hagyjam h tegyék amit akarnak? De a lány már barátként is hanyagol a srác miatt..és én nem bírom nézni h hogyan megy tönkre..de többet nem tudok tenni már..mindent megtettem..a srác abszolút semmit se tett érte a lány mégis szererti...ilyenkor mi????ha valaki átélt már hasonlót kérem írjon mert én így megőrülök nem bírom nézni ..beszélhetünk privátba is vagy skype vagy fbn és majd másolok be beszélgetéseket..a lány saját maga sem tudja h mit szeret a fiúban..kérem segítsetek mit tegyek...a helyesírási hibákért bocsi totál kómás vagyok ...

2014. júl. 26. 05:06
1 2
 11/15 anonim válasza:
Esetleg egykét beszélgetést írnál? vagy infokat a csajról?
2014. júl. 28. 23:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát beszélgetés pl írja fbn h megy aludni..mondom okés szia meg szivecske meg minden..ő meg erre h hívjam fel ..felhívom..annyit mond h aludjak jól és leteszi..de oszt még fbn írta h azért h az ő hangja legyen az utolsó amit hallok...lényegében nagyon cukin szoktunk beszélgetni..arról szoktunk hülyéskedni h elveszem őt feleségül és lesz fiunk és egy lányunk és h a fiú focizni fog és menő lesz stb..meg h majd én eltartom...mondom nagyon cuki dolgokról dumáltunk de totál nem volt távolság tartó vagy valami..és arra h infókat róla ..hát nemtudom...kedves aranyos szép őszinte vicces cuki inteligens lehet vele mindenről beszélni..azaz tökéletes..bocs ha nem jól értettem meg kérdésed
2014. júl. 29. 01:16
 13/15 anonim válasza:
Értem egyenlőre tedd amit mondtak maradj tőle távolabb én meg megpróbálok jelentkezni a tuti ötlettel pár napon belül
2014. júl. 29. 10:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Okés ha gondolod írj majd privátban
2014. júl. 30. 00:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyébként már tökmindegy mert letojom az egészet már nyugodt szívvel mondhatom h nem érdekel :) megértettem továbbléptem stb...most már nagyon jó a kedvem az utóbbi napokban ahogy nem beszéltem velük :D kimondottan BOLDOG VAGYOK ..de azért írj privátban ha gondolod :D
2014. júl. 30. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!