Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat rávette egy haverja, hogy menjen velük bulizni. Engem ez 3 év után is nyugtalanná tesz, normális ez?
ÉRthető az aggodalmad.Én is szoktam aggódni.
De mi az hogy külön mentek kimegy Angliába te pedig nem?Inkább ez miatt aggódnék. Ez már jelent valamit hogy képes téged itthagyni te miért nem mész vele?
Sajnos nekem is volt egy barátom aki kiment külföldre aztán véget ért a kapcsolat mert eltávolodtunk egymástól..:(
Amúgy találtam egy kérdést, ami a problémám egy részét mondja el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Mi is 3 eve vagyunk egyutt a parommal, de teljesen normalis, ha neha nem egyutt megyunk el bulizni. A bulizasban nincs benne az, h meg is csal. egyszeruen en is szeretek a baratnoimmel elmenni szorakozni, ami tenyleg az iszogatasrol, a tancrol, meg az egyutt toltott idorol szol, nem pedig arrol, h a pasikat lessuk. Ugyanugy a paromnak is szukesege lehet erre es maximalisan megbizom benne. Soha nem adott okot arra, h ketelkedjek benne. A telefonjat, emiljeit sem tiltja tolem, barmikor belenezhetek, de fel sem merult bennem meg agyanu legkisebb arnyeka sem.
Szerintem lehet ezt ugy kezelni, h mindket fel szamara megfelel a szituacio. Persze, egyutt is eljarunk szorakozni sokszor es ugy is nagyon jo!
A kerdes, amit posztoltal, az egeszen mas. Azt en is gaznak tartanam, ha a parom ismerkedne es idegen csajokat jelolgetne Fb-n, m mire fel?? 1 ejszaka alatt nyilvan nem kotottek eletre szolo baratsagot, szoval szamomra semmi nem indokolna az ismerkedest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!