Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy két ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy két ember későn találkozik? Vagy mindent a sors rendez?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mit gondoljak.

Azt hiszem, sőt érzem, Ő az!

Aki mellett mindent meg akarok élni, szeretni egy életen át.

Első látásra mindketten ugyanazt éreztük, és azóta együtt vagyunk.

Ennek lassan 2 hónapja, csakhogy van családja, még.

Már régen megromlott a kapcsolatuk, és ő már egy ideje a költözést fontolgatja.

Szokta mondani, hogy miért nem előbb találkoztunk, mert ő mindent meg akar adni nekem, és hamarosan együtt leszünk.

Látom rajta, mennyire szeret, a szeme mindent elárul.

Hiszem azt, hogy nekünk most kellett találkoznunk.

Hisztek ilyen dolgokban?

Meglátod, és tudod, Ő az! Pedig még a nevét sem tudod, de érzed azt a megmagyarázhatatlan dolgot.

2014. júl. 23. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Családja van... Hm.. Hagy tippeljek aranyvirágszálam. 20-25 éves vagy, és a gyakornoki állásod során összeismerkedtél egy 40-45 körüli családos emberrel. Tipikusan középosztálynál magasabban áll, tehát a magadfajtát a zsebéből eltudná tartani annyira pénzes. És mindez tart 2 hónapja. Hagy gratuláljak ahhoz, hogy olcsó szeretőként szétbombáztál egy családot. Szerintem inkább ne is nézz a gyerekei szemébe. Én a helyükben leköpénlek. Ja és ez nem a Rómeó és Júlia kislányom, szóval a nyálazást fröccsentsd a szingli ezokedvelő kiégett magányos nők fórumára.
2014. júl. 23. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ja és mégvalami. Csak nem gondolod, hogy a férfi szerelmes beléd? Nyilván szereti a friss 20-25 éves puncit és hajtja a vére a vén rókának. Jó könnyű behülyíteni téged. vagy csak a pénz teszi? Szánalmas nyomorultak vagytok mindketten ez a helyzet.
2014. júl. 23. 15:17
 13/15 A kérdező kommentje:
#5 Küldd el nekem a történeted privátban légyszíves. :)
2014. júl. 23. 15:31
 14/15 anonim ***** válasza:

hogy a sors rendelte, Isten akarata, szerencse, vagy csak véletlen, az leginkább világnézeti kérdés. abban hiszel, amiben akarsz, de sokkal jobban jársz, ha magadban hiszel és abban, hogy a cslekedeteid alakítják az életedet és nem külső láthatatlan erők kegyeiben reménykedsz, hanem teszel érte, hogy úgy alakuljanak a dolgaid, ahogy szeretnéd.

két hónap nem nagy idő, ha csak fontolgatja, hogy elhagyja a családját, akkor csak szeretőnek kellesz, nem olyan komoly a dolog, mint szeretnéd. viszont attól, hogy most nagyon tökéletesnek tűnik a kapcsolatotok, még nem biztos, hogy jobban fog működni hosszú távon, mint az előző házassága és lehet, hogy téged is ugyanúgy elhagy majd. az is lehet, hogy pont a családjához megy majd vissza, ha kiderült, hogy veled sem működik jobban.

2014. júl. 23. 16:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Én hiszek abban, hogy vannak emberek akiket egymásnak szánt a sors...de ők akkor függetlenek amikor épp a nagy találkozás megtörténik.

Egy házas ember marhára nem lehet másvalaki nagy ő-je. Ha az lenne, az élet úgy hozta volna, hogy egyedülállókként találkoztok.:)

"Már régen megromlott a kapcsolatuk, és ő már egy ideje a költözést fontolgatja. "

Ne védekezz. Tudod te is a lelked mélyén hogy nem fogja otthagyni a házastársát érted. Különben nem fontolgatná a költözést, hanem már elvált volna, vagy legalább elköltözött volna otthonról, ha annyira szeretne téged.

Csak áltatod magad. Mellesleg jó nagy k...vának kell lenni ahhoz, hogy egy házasságba beleavatkozz. A házastársát megcsaló ember sem sokkal rosszabb nálad.

2014. júl. 23. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!