Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Van egy srác a suliban, aki nagyon tetszik nekem, és Ő ezt tudja is, de még nem mondott semmi olyat, amiből kitudom venni azt, hogy Ő hogyan érez irántam. Amikor beszélünk chaten, akkor mindig nagyon kedves, érdeklődő, és vicces. Suliban beszéltünk, és akkor úgy tűnt mintha ideges lenne, nem mert a szemembe nézni, az ujjait tördelte. Mindig hangosan köszön és szégyenlősen elmosolyodik, aztán van hogy azt mondják a barátnőim, (már én is láttam) hogy visszafordult és rám nézett. Meg tényleg furcsán néz rám, de jó értelemben.. Tudja hogy nagyon nagyon kedvelem Őt, épp ezért nem értem, hogy mi a helyzet. Bár az is lehet hogy képzelődöm. :DDD Szerintetek tetszem Neki? Ha igen, akkor miért nem lép?
16/L :)
szerintem tetszel neki, csak lehet, hogy egyszerűen csak tapasztalatlan még ilyen téren, és nem mer még lépni. bátorítsad csak nyugodtan, vagy akár kezdeményezhetsz te is, nem muszáj mindig a fiúnak megtennie az első lépést.
hajrá!
köszönöm! :) bár az a igazság, hogy én sem nagyon merek írogatni Neki, mert félek hogy zavarja-e. nagyon szerencsétlenek vagyunk ^^ :P
de köszönöm a bíztatást :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!