Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Újra az ex? Még mindig szeretem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra az ex? Még mindig szeretem.

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát szeretném hallani, akik újra összejöttek az ex-szel. Olyan esetekben, hogy már azt mondta, hogy nincs közös jövő, vége van. Mennyi idő múlva jöttetek össze?

2014. júl. 21. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt egy személy, akivel nem is egyszer mentünk szét, és nem egyszer jöttünk újra össze ( általában hónapok teltek el a szakítás és az újrakezdés között) remélve azt, hogy működni fog. De a tapasztalatom az, hogy ami az elején nem működött, az az újrakezdés után sem fog. Persze vannak kivételek is, de az esetek többségében az érintettek erre a megállapításra szoktak jutni. Remélem hogy neked jól sikerül a kapcsolat, már amennyiben újra kezditek! :)
2014. júl. 21. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ miért nem ment a dolog, szóval hogy miért szakítottatok! Mi az exemmel harmadjára jöttünk össze, és remélem végleges már 9 éve tart :D
2014. júl. 21. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem jöttünk újra össze, de szakítás után még évekig szexeltünk baráti alapon, ha éppen nem volt senkink.
2014. júl. 21. 10:17
 4/4 anonim válasza:

Én 3 évig voltam együtt a volt párommal. Feleségül akartam venni. Aztán elhagyott. 2 év után felhívott találkozzunk, és most újra felkavarta az álló vizet bennem. És most a kapcsolatunk csak szexről szól de én többet szeretnék annak ellenére , hogy elhagyott. Hajlamos vagyok hamar szerelemebe esni. De hozzá teszem nekem ő volt az első az életemben.

27/F.

2014. júl. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!