Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek még szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iza123 kérdése:

Szerintetek még szeret?

Figyelt kérdés

van egy párom , akivel nagyon ritkán találkozom . Sajnos .

Az egyetlen kapocs az a facebook . És azt látom folyamatosan hogy más lányok képe alá irogat hogy jó lett , meg ilyesmi , és lájkolgat olyan képeket is amin egy lány ismerősöm fürdő ruhában mutogatja magát , és azzal a lánnyal rendszeresen chetel . Meg ha találkozunk is akkor meg néz egy-két lányt . De közben ott mondja nekem a sok jó és szép dolgot .pl: szeret . De ezek miatt nem hiszek neki .

Én túlzom el szerintetek , vagy ez nem jó jel ?

2014. júl. 20. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem szeret csak mondja
2014. júl. 20. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
ez olyan izgi, szerintem biztos :)
2014. júl. 20. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy zavar téged. valószínűleg te sem csinálod ezt. beszéld meg vele! ha utána is folytatja akkor nem hiszem, hogy igazán szeretne, mert ha szeret, akkor nem folytatná, mert tudja, hogy zavar téged.
2014. júl. 20. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg keresi még a helyét, próbálkozik minden irányba. Mondd el neki, hogy ez téged zavar, esetleg beszéljetek, ha van webkamerád vagy fülesed, beszélgess vele Skypeon, ezáltal talán jobban is érzed ha látod vagy hallod. De mindenképpen tisztázd le vele, hogy neked nem tetszik, amit csinál.
2014. júl. 31. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!