Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Szakitsak vele? (lent) 18/L Értelmes válaszokat.
Te vagy neki az első kapcsolata?
Eléggé bunkó dolgokat csinál, mert nem megfelelő a kommunikáció...szerintem túl spontán, nem nagyon tervez előre, lehet nem is te vagy számára a fontos hanem a barátok és a fű+alkohol, mert akkor érzi jól magát...melletted mennyire feszült? Lehet téged nem tud megbecsülni...lehet akkor jönne rá, hogy fontos vagy neki, ha elveszítene, de lehet úgy érezné, hogy elveszített egy terhet és jobban érezné magát...hogy kezdődött a kapcsolat? Hogyan ismerkedtetek meg? Mióta vagytok együtt? Milyen volt előtte és az elején?
21F
Tizes:Sokszor mondtam már neki,szóval tudja hogy ez zavar engem.Én 18 éves vagyok,ő meg 23.Megértelek,bár én nem vagyok hisztis tipus,még akkor sem ha jogos,viszont egyre nehezebben viselem el...
Tizenegyes:Nem én vagyok az első,előttem volt egy barátnője,aki egyébként az alapján amit közös ismerősöktől hallok kb ugyanezekért hagyta ott.Egyébként belül nem tudom mit érez,de szerintem,és állitása szerint nem feszült mellettem...
Igazából régóta ismertük egymást ismerősök által felszinesen aztán elkezdtünk beszélgetni jobban megismerkedni egymással.Nem olyan régóta vagyunk együtt,majdnem fél éve.Előtte ugye csak felszinesen ismertem,a kapcsolat elején talán kicsit jobban foglalkozott velem,de kb 1 hónap után ugyanúgy volt minden mint most,csak úgy voltam vele hogy ez még a kapcsolat eleje,majd belejövünk lassan és megszokja hogy nem lehet mindent teljesen ugyanolyan mint eddig,de nem igy lett...
#11 ismét:
Szerintem ebben a könyvben leírt "módszer" szerintem rajtad is segítene:
Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
Ha van elég türelmed hozzá...de ha neked nem éri meg akkor inkább legyél boldog mással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!