Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te is vágysz a szerelemre, egy kapcsolatra?
Pasik és csajok is írhatnak, kíváncsi vagyok, mennyien vagyunk, akik várják a szerelmet, de eddig még nem jött el.
Kort, és lakhelyet is írjatok.
a szerelemre nem vágyom, nem akarok lila ködöt amitől másnak látom a párom és a világot! tisztán akarok látni, tisztán akarom látni a párom hibáit! el akarom fogadni és meg akarom szeretni azokat!
kapcsolatra igen, de csak élethosszig tartóra szeretetben megértésben boldogságban :)
Kapcsolatom az van. Szerelem részemről sajnos nincs pedig nagyon vágyom rá. A párkapcsolatom is lassan meg fogom szakítani ezen okból.
24F
nyilván jó lenne végre egy lány, akivel szeretjük egymást, de igazából már hozzászoktam ahhoz, hogy egyedül vagyok,szóval nem mondanám, hogy beleszakadnék még 1-2 hónap/év egyedüllétbe.
18/F BP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!