Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arról hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról hogyha egy 15 éves lány és egy 22 éves férfi randizgat, majd összejönnek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 11. 17:39
1 2
 11/18 A Tengerész ***** válasza:
44%
A 22 éves az még nem "férfi", csak fiú. De csak okosan! Értitek!
2014. júl. 13. 06:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem 27 évesen volt 17 éves barátnőm. Nagyon jól megvoltunk egy évig, szüleivel is jól kijöttem. Aztán rájött a csaj, hogy ki kell élnie magát... Azóta is éli.
2014. júl. 15. 07:02
 13/18 szoszi99 válasza:
Nekem is volt hasonló problémám. Van egy srác, 20 éves és én meg 15 vagyok, a srác azt mondta, hogy tetszem neki. Meg ő is nekem, de a szüleim nem akarták, hogy mi összejöjjünk. Igazuk volt, mert féltenek, tehát az ő szemszögükből is belegondoltam. ( és ezt a srác is tudta) Most még így tizen pár évesen még túl nagy a korkülönbség. Nos, náluk az a hét év még nagyobb. Ez szerintem attól is függ, hogy mennyire érett a srác. Meg a másik fontos dolog az az, hogy mennyire ismerik egymást. Ha pl csak pár hete/hónapja ismerik egymást és úgy kezdenek el randizni akkor az még korai. De ha évek óta ismerik egymást akkor a "talán" szócska is megjelenhet. :)
2014. júl. 15. 08:48
 14/18 anonim válasza:
Sztem nincs vele semmi baj :) A szerelemnél nem számít a kor ;) ;)
2014. júl. 15. 11:45
 15/18 anonim válasza:
szerintem az nem számít, főleg a szerelemben. Ha megértés van és szeretitek egymást akkor tuti. A párommal már három éve vagyunk együtt,és 9 év a korkülönbség.
2014. júl. 15. 11:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!:))
2014. júl. 16. 08:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Bnőm is pont ennyi volt mikor összejött a barátjával. A fiú mondjuk 23, de már 8 éve együtt vannak, azóta is, szüntelenül. :)

Mondjuk van jó pár olyan lány, akik 15-16 évesen 30 vagy feletti pasival jönnek össze, mert mondjuk van egy bwm-je.

Na az már nagyon nem oké!

2014. júl. 17. 12:18
 18/18 anonim válasza:
49%

22-évesen inkább más korosztályból kéne választani akinek nem csak annyi hogy a kis tini lánynak egy saját autoval vagy akármivel kedves szóval már el is csavarja a fejét...

ellentétbe egy 25-éves nőnek három kedves szó... na meg emiatt pont szánalmas hogy "KISLÁNYAKAL" probálkozik, én a kiscsajnak az apja helyébe tuti elvágnám a torkát a srácnak ;)

2014. júl. 27. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!