Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsra van szükségem! Mit tegyek? A többi lent
Kiskorom óta ismerek 2 srácot akivel nagyon jó a viszonyom barátságom nem is tudom hogy mondjam hogy ne hallatszon hülyén. Egyfajta kötelék van köztünk! A két fiú szinte testvérként szereti egymást kölyökkorunk óta! 17 vagyok és a 2 fiú szintén ennyi éves. az egyikükkel 2 éve elkezdtem járni és azóta is együtt vagyunk.viszont mióta együtt vagyunk a másik fiúval teljesen megszűnt a kapcsolatom.viszont mielőtt járni kezdtem volna az egyikükkel vele sokkal jobb volt a kapcsolatom és 2 évig ez teljesen megszűnt.a barátom úgy egy hónapja elutazott a szüleivel külföldre talán több is mint egy hónap de ez nem annyira fontos.és mi addig újra jó barátok lettünk mint régen.aztán ez több lett mint barátság.mindig is közelebb álltunk egymáshoz és mindigis vonzónak találtam.a fiúval akivel 2 évig jártam soha nem mentünk messzebb a csóknál(tehát még szűz voltam).lefeküdtem vele!nem egyszer! és lassan hazajön a barátom akivel még mindig járok, és sajnos most jöttem rá h szeretem mindig is szerettem és szeretni is fogom de nem szerelemből és nagy sajnálatomra erre most jöttem rá!ha hazajön külföldről és szakítok vele és elkezdek járni a barátjával(barátjával szinte testvérek)tuti h egy életre megutálja amit nem tudnék elviselni!viszont annyira beleszerettem a másik fiúba hogy belehalnék ha őt is el kellene veszítenem!teljesen össze vagyok zavarodva és egyáltalán nem tudom mit tegyek!!!fiúk lányok szemszögéből is remélem kapok értelmes válaszokat, amiket előre is köszönök, és nagyon hálás vagyok érte!!!
17/L
Jujj, itt van a nyelvem hegyén a könyv címe... tényleg, mindjárt eszembe jut... Mindegy.
Elé állsz, közlöd, hogy testvérként szereted, ellenben a másik sráccal (azt nem kell tudnia, hogy állítólag lefeküdtél vele). Így is úgy is tönkremegy a kapcsolatuk, ennyi.
Nem jut eszembe a könyv címe... :(
Ismered azt a mondást, hogy házi nyúlra nem lövünk? Na most már tudod miért.
Szerintem hanyagold mind a két fiút, és szégyelld el magad amiért megcsaltad a barátod. Ha ez kiderül, ne várj sok jót tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!