Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, nektek menne? ( Hosszú )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek menne? ( Hosszú )

Figyelt kérdés

Tudom, hogy pár nő is fog válaszolni, de inkább most férfiak válaszára lennék kíváncsi.

A történet a következő: A párommal még nincs másfél hónapja, hogy szakítottunk, 14 hónapig voltunk együtt. Jó kapcsolatunk volt, igyekeztem mindent beleadni, és ő is hasonlóan tette, soha nem mondta, hogy hiányzik neki valami, vagy elégedetlen lett volna, és nem is látszott rajta. Nem igazán veszekedtünk, mindent meg tudtunk oldani, szerettünk együtt lenni. Az egésznek vége lett, mert depressziós lettem, sokat stresszeltem, mindenkinek meg akartam felelni, és úgy érzetem, hogy már nem szeretem, de nem csak őt, hanem senkit, üresnek éreztem magam. Ezt neki el is mondtam, kétszer fordult elő ez a dolog, első alkalommal folytattuk, a második után még először szerette volna folytatni, de végül különváltunk, amit ő mondott ki. ( A második ilyen után egy hét múlva lett vége. ) Az üresség érzés ellenére, akárki kérdezte meg, hogy szeretem-e gondolkodás nélkül vágtam rá, hogy igen, mert tényleg szerettem, csak akkor mintha kapcsolóval kapcsolták volna le a stressz miatt az érzéseimet. Foglalkoztam vele, mindig puszilgattam, nem bírtam nem rá gondolni, szóval abban az időszakban a tett megvolt, csak szóban elmondtam neki, mert szerettem volna, ha tud róla. Szóval, az indok teljesen rendben volt a szakításra, nem is tudok belekötni, mert ha nem szeretne velem lenni, hát nem lesz akkor sem, ha erőltetem. Beszélgettünk azért, facebookon osztogatta ő is a szakítós számokat, néha még piszkálódott, cukkolt, tehát érezhető volt az, hogy ő sincsen egészen túl a dolgon. Egészen 2-3 nappal ezelőttig. Vasárnapról hétfőre virradó éjszakán veszekedtünk, vagyis, észrevettem, hogy egy ideje nem jár be melózni, aggódtam, hogy kirúgták, mert leépítések voltak a cégnél, ezért megkérdeztem, hogy hogy-hogy nem jár be, és akkor leharapta a fejem, hogy miért tartom számon, és hogy szabizik, de f-asza kivan, hogy ezzel basztatja mindenki. Bocsánatot kértem, de megkérdeztem, hogy miért haragszik rám, ha csak érdeklődtem. Mondta, hogy nem haragszik, de nehéz eset vagyok, érezhetően a töke tele volt. Aztán tegnap írtam neki, hogy ne haragudjon, hogy felfújtam a legutóbbit, nem akartam. Nem válaszolt. Később délután megkérdeztem tőle, hogy mi újság, mi van vele. Mondta, hogy sétálni volt, és bevallom, kíváncsi is voltam, de igazából csak érdeklődtem felőle. Kérdezgettem, hogy egyedül volt e...stb. Mondta, hogy túl sokat kérdezek. Bocsánatot kértem tőle, és mondtam neki, hogy szorítok neki, amire ő kibökte, hogy már nem kell, mert együtt vannak, sok boldogságot kívántam nekik, és megígértem neki, hogy akkor lekopok. Váltottunk még pár sort, ismét elmondtam a jókívánságaimat, és bocsánatot kértem ( konkrétan azért, hogy "zaklattam", veszekedtem vele, satöbbi, de azt nem írtam, hogy miért ), erre annyi lett a vége részéről, hogy "Hagyj már békén könyörgöm". Rosszul esett, mindaz, hogy bunkó volt, mindaz, hogy másfél hónap sem telt el, de már talált mást, holott a múlthéten még engem cukkolt, úgy, ahogy akkor, amikor együtt voltunk még. Nem hiszem el, hogy a több, mint egy éves rutint fel lehet adni másfél hónap alatt ( abból ez a harmadik hét, hogy nem dolgozik ), és emellett talál valaki újat, akivel új rutint alakít ki, a terveit, amiket velem kezdett el szövögetni, most szövögeti mással. Itt nem azzal van a baj, hogy valakivel összejött, nem kesereghet miattam örökké, de irreálisan kevésnek érzem ezt a másfél hónapot. Nekem nem menne még egy darabig senkivel kapcsolatot kialakítanom. Férfiak, ti hogy álltok ehhez?

2014. júl. 10. 09:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy az én hibám volt, és hogy nem estek neki jól a dolgok, hogy rosszul érezhette magát, ezeket mind tudom, és nem is akarom rá hárítani a felelősséget, ez csakis az én hibám. Nem vagyok manipulatív, és nem vártam, hogy visszakapom, és nem is kérem számon rajta, hogy valakivel együtt van, mint leírtam, nem ezzel van a probléma, hanem azzal, hogy rosszul esett, hogy ilyen hamar túl van rajtam, holott soha nem panaszkodott azon, hogy bármi gondja lenne, pedig mindig erre biztattam, és soha nem veszekedtem, vagy hisztiztem vele, ha elmondta a problémáit, hanem leültem vele megbeszélni, mindig meghallgattam és soha nem erőltettem rá az én véleményemet, mert nekem nem fájt soha, hogy engedjek az én világnézetemből. Nem vágtam a pofájába, hogy nem szeretem, csak elmondtam neki a problémáimat. Nem úgy ment ez, hogy "Hé, nem szeretlek", hanem hogy leültem, elmondtam neki, hogy gondjaim vannak mostanában, lelkileg is fáradt vagyok, és egy kicsit úgy érzem ez most nem az igazi.

Igaza volt a szakítással, és ezt le is írtam a kérdés leírásában, azt is, hogy nem hibáztatom érte. A rutint nem, mint negatív rutint értettem, hanem hogy összeszoktunk, összecsiszolódtunk, már nem voltak kisebb összezörrenések sem.

Nem hazudtam a szemébe soha sem, pontosan ezért mondtam el neki, hogy nagyon bánt mostanában valami. Nem haldoklott hónapokig a kapcsolatunk, egy héttel előtte lett olyan a hangulat, hogy talán nem lesz érdemes ezt folytatni.

2014. júl. 10. 11:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem esik jól az sem, hogy nekem támadtok, de ez is rendben van, nem tapasztaltátok a kapcsolatunkat, és lehetetlen mindent elmondani úgy, hogy sem engem, sem őt nem ismeritek valójában. Egy gonosz hárpiának állítotok be, lehet, hogy igazatok is, van, de sosem erőszakoltam meg mások véleményét, gondolatát, világnézetét és soha nem erőltettem senkire semmit. Szabad volt neki szakítania velem, szabad volt mást találnia, és nem kötelező miattam siránkoznia, egyszer sem állítottam ennek az ellenkezőjét, én csak azt mondtam, hogy nehéz ez az egész, és nem a kapcsolatunkról szerettem volna véleményt kérdezni, bár ezekből is sokat tanulhatok, hanem érdekelne, hogy a férfiaknak ez ilyen hamar megy e. És nem, mielőtt félreértenétek, nem mondom, hogy a férfiak érzéketlenek, csak én nekem ez nem lenne elég, így nem értem a dolgot.
2014. júl. 10. 11:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van viszont abban, hogy nem kell folyamatosan panaszkodnom. Jogos volt a dolog, minden jogos volt a részéről, és egy nyavalygós hisztérikával senki nem akar együtt lenni, de nekem is vannak sérelmeim, nekem is vannak dolgok, amik rosszul estek ami nem feltétlenül tőle volt, de kihatott a kapcsolatunkra, végül pedig ott tartok, hogy nehéz túllépni. Sok mindent köszönhetek neki, mert tényleg nagyon sok dolgot kaptam tőle, és támogatott. Én tudom, hogy nem volt neki fenékig tejfel, de néha én is megbántódtam, nekem is mondott olyan dolgokat, ami rettentően rosszul esett, de úgy voltam vele, hogy tudom, hogy csak poénból mondta, nem harapom le érte a fejét. Mint ember, mint barát, örülök annak, hogy lett valakije, és drukkolok neki, hogy együtt is maradjanak, de mint ex-barátnő, nagyon-nagyon nehéz továbblépni, és annak ellenére, hogy nem zaklatom, nem beszélgetek vele, annak ellenére még reménykedhetek a dologban ( még ha okom sincs rá ) egy kicsit, addig, ameddig túl nem lépek ezen.
2014. júl. 10. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!