Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzek így az első szerelmem után úgy hogy már van más valakim?
Figyelt kérdés
Volt egy majdnem egy éves kapcsolatom de szakítottam mert nem éreztem magam annyira jól vele. Vele veszítettem el a szűzességém. Azóta lett egy új barátom akit még jobban szeretek mint bárki mást úgy bánik velem mint egy hercegnővel annyira jó lelke van olyan jól nevelt tisztességes a szülei is nagyon aranyosak. Vele akarom leélni az életem. De az a baj hogy sokszor eszembe jut az exem. Meg kíváncsi vagyok hogy mi lehet vele de nem beszélhetek vele mert a mostani pasim nagyon féltékeny és utálja is az exem. Ti is voltatok már hasonló helyzetbe? Szoktatok még másra gondolni? Am már több mint fél éve vagyok együtt pasimmal.2014. júl. 9. 10:41
1/2 Csak 1lovas lány válasza:
Énis pontosan úgyan így vagyok csak nekem megvolt az egy év... Teljesen normális hisz tény ő volt az első szerelmed .. Ezzel mindenki igy van .. majd pár év múlva kevésbé gyakran fogsz rá gondolni hidd el
2/2 anonim válasza:
Nekem is néha eszembe jut, hogy milyen jó lenne megdugni az exemet. De Paulo Coelho is megmondta, hogy ne a múltban dugj, hanem a mostban! A múlt dugása már nincs itt, a jövő dugása meg még nincs itt. Hiszen csak a most van, és most kell dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!