Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha soha nem fogok tudni senkit úgy szeretni mint az első szerelmem?
Mostanában szakítottunk, vagyis én, de nagyon megvisel. Félek hogy soha senkit nem fogok tudni ugyanúgy szeretni mint őt, ő volt az első nagyon sok mindenben, sok mindent átéltünk, és már most is hiányzik. Jelenleg úgy érzem hogy soha nem fogok hozzá hasonlót találni. nekem ő lenne a tökéletes lelkileg-testileg mindenhogy :( azt hittem ez tényleg örökké fog tartani, de mégis elmúlt részéről...elég csúnya dolgokat csinált már a vége felé, más csajokkal foglalkozott, hazudozott, nem foglalkozott velem rendesen stb. pedig ő nem ilyen volt :(
Ti mikor tudtátok véglegesen kiheverni az első szerelmeteket akit tényleg szerettetek? Biztos hogy lesz valaki akit jobban lehet még ennél is szeretni?
18L
100% hogy lesz :))
Én az első nagy szerelmemet kb fél év alatt hevertem ki.Én is azt hittem tőle sose lesz jobb,ő az igazi,senki se ér a nyomába.Pedig DE!Azóta megismertem egy másik lányt és jobb,mindenbe.Te is megfogod találni,csak idő kell neked :))
19/F
Ha az ő részéről elmúlt, akkor nagyon nem ő volt a tökéletes lelkileg és testileg. Vagy neked az a tökéletes, aki rád un, aztán összevissza flörtöl és hazudozik? Mert ha így véled, akkor hajrá, ilyenből százával találsz majd.
Most persze így érzed, hogy őt szeretted a legjobban, de még rengeteg időd van, és amikor találsz egy férfit, aki tényleg méltó párod, akkor fogod csak képen röhögni a 18 éves önmagad azzal a "szerelemmel", aminél százszor mélyebb és erősebb érzéseket találtál azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!