Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Nem tudom elfelejteni!
A kérdés: -hogyan érhetném el hogy újra szerelmes legyen?
-mit tehetnék, hogy gondolja hogy meg lehet javitani a kapcsolatunkat?
A barátommal 11 hónapig voltunk együtt, de az utolsó 1 hónapba nagyon sokat veszekedtünk, 1 hét szünet is volt és onnantól egyik probléma után jött a másik. Ő úgy érezte megfolytom, én szabadabbra engedtem, mire ő flörtölt egy lánnyal.. Így érthető volt a féltékenykedés, keveset találkoztunk, (olyan heti 2x néhány órát) mert a barátaival volt inkább ), flegmán beszéltünk egymással, az utolsó hónapb már szex se volt.. Végül annyira elhidegültünk egymástól hogy szakított velem, mondván hogy ő már nem szerelmes, már csak barátilag szeret meg hogy nem akarja hogy szenvedjek miatta, nem akar megbántani meg az ilyen szakítós szövegek...ö már nem akarja megpróbálni...
Próbáltam elfelejteni, olyan fiúval beszélni aki romantikus flörtölgettünk( persze egyikünk sem vette egymást komolyan,)
De nagyon idegesítő volt pedig én romantikus alkat vagyok az ex barátombol viszont ezt hiányoltam. Mikor látta hogy mit irt a fiu.. Akkor ö azt irta hogy 'fáj kivül belül' (pedig azt mondta nem szeret már ugy mint régen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!