Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megold valamit is a párkapcsolatban az, ha a nő szexmegvonással éri el amit akar?
meghallgatnám azért a másik oldalt is... egy idő után azért már illik legalább egy gesztust tenni a másik felé, hogy nem várok a jobbra, hanem ő kell. nem kell azonnal esküvő, de itt is annyit olvasni olyanokról, hogy a csaj már megállapodna, a teremtés koronája meg csak teng-leng és neki tökéletesen megfelel a járogatás meg a kéznél lévő biztos pina, de eszében sincs ígéretet tenni semmire.
a szexmegvonás nyilván baromság, de nőként engem az is felháborítana, ha a párom görcsösen még évekhez kötné az eljegyzést, amikor már így is együtt hajtunk 2 éve, és ennyi idő nem volt elég neki, hogy eldöntse mit akar. meg ez a kettős mérce is gusztustalan, hogy ha egy férfi megkér egy nőt, és ő nemet mond, akkor jaj összetörte a szívét, de ha egy nő azt látja hogy évek óta nem akar tőle komolyabbat a párja, akkor tűrjön, mert a férfinak idő kell...
Meg bizony! Mindent megold. Legalábbis, ha én lennék a barátod helyében, mindent megoldana. Ugyanis még a végre se érne a csaj a mondatnak, amikor már kívülről csuknám rá az ajtót.
Velem ne azért szexeljen egy nő, mert meg akar ajándékozni, hanem azért, mert legalább ammyira kíván engem, mint én őt. Ha nem így van, megette a fene az egészet, és ott nekem semmi keresnivalóm. Főleg nem hogy ilyet vegyek feleségül!
Hát ez undorító... Hagyd ott a francba. Elmebeteg.
Ilyesmivel zsarolni....
Mond meg neki h neked kell a szex, és ha nem kapod meg tőle, keresed máshol...
De. Ettől lesz 1-1 és nem a pali kezdte. De ez nem a komolyabb válaszom volt.
Azzal kezdtem, hogy hagyja ott.
Egy olyan párkapcsolatot, ami zsarolásokra épül, felesleges fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!