Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megold valamit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megold valamit is a párkapcsolatban az, ha a nő szexmegvonással éri el amit akar?

Figyelt kérdés
Konkrétan egy barátomnak szeretnék tanácsot adni, de nem igazán tudtam eddig. A barátnője(25) kijelentette, hogy amíg nem kéri meg a kezét, nem lesz szex. Mivel a lány úgy gondolja, hogy a srác csak akkor veszi komolyan, ha eljegyzi, ez neki a biztosíték. Ennek már 3 hónapja, persze még együtt vannak. A srác szereti, komolyan is gondolja a kapcsolatot, de 2 éven belül nem akart még gyűrűt venni. Viszont most meg kezd elbizonytalanodni, hogy mi van ha ezentúl a csaj mindig ezt a trükköt alkalmazza. Persze a lány meg azt mondja, hogy ha eljegyzi, minden szép és jó lesz. Egyébként 2 éve vannak együtt, viszont a srác még egyetemre jár másfél évig.

2014. júl. 9. 01:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%

meghallgatnám azért a másik oldalt is... egy idő után azért már illik legalább egy gesztust tenni a másik felé, hogy nem várok a jobbra, hanem ő kell. nem kell azonnal esküvő, de itt is annyit olvasni olyanokról, hogy a csaj már megállapodna, a teremtés koronája meg csak teng-leng és neki tökéletesen megfelel a járogatás meg a kéznél lévő biztos pina, de eszében sincs ígéretet tenni semmire.

a szexmegvonás nyilván baromság, de nőként engem az is felháborítana, ha a párom görcsösen még évekhez kötné az eljegyzést, amikor már így is együtt hajtunk 2 éve, és ennyi idő nem volt elég neki, hogy eldöntse mit akar. meg ez a kettős mérce is gusztustalan, hogy ha egy férfi megkér egy nőt, és ő nemet mond, akkor jaj összetörte a szívét, de ha egy nő azt látja hogy évek óta nem akar tőle komolyabbat a párja, akkor tűrjön, mert a férfinak idő kell...

2014. júl. 9. 08:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért két év után még nem kell feltétlen megkérni a másik kezét, szerintem az még nem olyan sok idő..5 év után esetleg jogosabban háborodna fel a csaj, hogy a srác nem akarja vele összekötni az életét, de csak 2 évről van szó..
2014. júl. 9. 08:47
 13/19 anonim ***** válasza:
nincs itt feljogosítva arra senki, hogy eldöntse, egyetemesen mikor jött el az az idő minden férfi számára, amikor jogos tőlük lánykérést elvárni. azt megint csak le kell szarni, hogy a nő biológiai órája meg már esetleg ketyeg, és ő úgy érzi, megvannak annyira jól, hogy ne kelljen még biztos ami biztos alapon addig főnie a keserűségben, amíg rámegy az egész kapcsolat, és mire a teremtés koronája megkérné a kezét, ő már inkább máshoz megy.
2014. júl. 9. 13:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Ilyen nőt én el nem vennék! Mi lesz később a házasságban? Állandóan zsarolni fogja valamivel??
2014. júl. 10. 10:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Meg bizony! Mindent megold. Legalábbis, ha én lennék a barátod helyében, mindent megoldana. Ugyanis még a végre se érne a csaj a mondatnak, amikor már kívülről csuknám rá az ajtót.

Velem ne azért szexeljen egy nő, mert meg akar ajándékozni, hanem azért, mert legalább ammyira kíván engem, mint én őt. Ha nem így van, megette a fene az egészet, és ott nekem semmi keresnivalóm. Főleg nem hogy ilyet vegyek feleségül!

2014. júl. 10. 14:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Bocsi az elütésekét, és a vessző elmaradásáért. Kicsit pipa lettem a kérdést olvasva.
2014. júl. 10. 15:01
 17/19 Kurbaszov ***** válasza:

Hát ez undorító... Hagyd ott a francba. Elmebeteg.

Ilyesmivel zsarolni....

Mond meg neki h neked kell a szex, és ha nem kapod meg tőle, keresed máshol...

2014. júl. 10. 15:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerinted, Kurbaszov, ez nem undorító zsarolás?
2014. júl. 10. 20:40
 19/19 Kurbaszov ***** válasza:

De. Ettől lesz 1-1 és nem a pali kezdte. De ez nem a komolyabb válaszom volt.

Azzal kezdtem, hogy hagyja ott.

Egy olyan párkapcsolatot, ami zsarolásokra épül, felesleges fenntartani.

2014. júl. 11. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!