Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez a remegés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a remegés?

Figyelt kérdés
Körübelül 2 hete jöttem össze a párommal. Nem tudom mi van velem, de amikor megbeszélünk egy találkozót az elötti órákban elkezdek remegni ilyen fura zsibbadás van a kezeimben meg a mellkhasomban és amikor meglátom annyira kalapál a szívem hogy csak na és nincs is étvágyam. Ez normális? Lehet azért lehet ez, mert szerelmes vagyok belé és izgulok? Normális válaszokat kérek szépen köszönöm! :) 17/L

2014. júl. 7. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerelem ^^
2014. júl. 7. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:

ha rossz érzés, akkor szorongsz

ha jó, akkor meg szerelem, és izgulsz csak :)

2014. júl. 7. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:

"fura zsibbadás van a kezeimben meg a mellkhasomban"

Egy kardiológus nézzen meg. Hamar! Komolyan.

Lehet a szived nem 100-as, a zsibbadás utalhat erre is!

2014. júl. 7. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez inkább ilyen felángolásszerű dolog
2014. júl. 7. 14:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves 3. válaszoló:

Hála a jó égnek nincs problémám a szívemmel egyáltalán :D

Szerintem ez egyfajta izgulás nálam. Amikor először voltam szerelmes is ezt éreztem az első hetekben szóval mindig rá gondoltam így étvágyam se volt és ilyen kellemesen fura zsibbadás van bennem olyan mintha előre tudnám hogy boldog leszek tőle.

2014. júl. 8. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Oké. Csak ugye nem ismerlek a végtag zsibbadás meg sokszor szívre utal a szó kardiológiai és nem romantikus értelmében ;)
2014. júl. 8. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!